Rīgas "Dinamo" vārtsargs Voris jaunajiem kājsargiem izvēlējies patriotisku dizainu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Voris
Jānis Voris Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas "Dinamo" jaunais vārtsargs Jānis Voris trešdien saņēma savus jaunos kājsargus un cimdus, kurus izvēlējies apdrukāt ar patriotiskiem motīviem.

Šonedēļ savu 20. dzimšanas dienu nosvinējušais hokejists šajā KHL sezonā "Dinamo" vārtus sargāja septiņos mačos, kad traumēti bija pieredzējušie Aleksanders Salāks un Andrejs Makarovs.

Visus mačus KHL Voris aizvadīja spilgti zilā aizsargekipējumā, bet trešdien saņēmis savus jaunos kājsargus un cimdus. Uz tiem attēlots Brīvības piemineklis, Latvijas ģerbonī redzamie grifi un Lielvārdes josta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@janis_voris jaunais ekipējums. ??? #hkriga #mhl

A post shared by HK RIGA (@hkrigaofficial) on T

Šobrīd Voris atrodas hokeja kluba "Rīga" rīcībā, kas cīnās Krievijas Jaunatnes hokeja līgā (MHL).

Līdzīgā ekipējumā 2018. un 2019. gada pasaules čempionātā spēlēja Latvijas izlases pirmais numurs vārtos Elvis Merzļikins.

Elvis Merzļikins 2019. gada pasaules čempionātā Bratislavā.
Elvis Merzļikins 2019. gada pasaules čempionātā Bratislavā. Foto: Edijs Pālens/LETA

"Rīga" komandas preses sekretārs Kārlis Zariņš TVNET pastāstīja, ka Merzļikina ekipējums tika veidots pēc īpaša pasūtījuma, bet Voris spēlēs ar mazumtirdzniecībā pieejamiem kājsargiem un cimdiem. 

Vārtsargs pats TVNET pastāstīja, ka jaunais ekipējums ir viņam tuvo cilvēku dāvana nesenajā dzimšanas dienā.

"Šādi kājsargi tagad ir tikai man un Elvim. Drusku atšķiras nianses, bet principā ekipējums ir identisks. Sen jau tādus gribēju. Mani mīļie cilvēki tos man uzdāvināja. Tieši tādā pašā veidā tiku arī pie iepriekšējiem, kas bija zilā krāsā," atklāja jaunais hokejists.

Voris šosezon MHL aizvadījis 31 spēli, vidēji zaudējot 2,36 vārtus un atvairot 92,5% pretinieku metienu. Savukārt KHL septiņās cīņās vārtsargs vidēji zaudējis 3,22 ripas, kā arī atvairījis 89,3% metienu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu