"Mettas" pamatvārtsargs Ošs pievienojies Jūrmalas "Spartakam"

CopyDraugiem X Whatsapp
Dāvis Ošs.
Dāvis Ošs. Foto: https://www.facebook.com/davis.oss

Futbola klubu "Metta" nākamajā sezonā nepārstāvēs ne vien pieredzējušais Kirils Ševeļovs, bet arī pirmais numurs vārtos Dāvis Ošs, jo viņš karjeru turpinās citā "Optibet" futbola virslīgas komandā Jūrmalas "Spartaks", vēsta vienība.

ilggadējais "Mettas" kapteinis Kirils Ševeļovs nolēmis likt punktu karjerai, informē klubs. Aizsargs meistarkomandu pārstāvēja kopš 2015.gada. 29 gadus vecais futbolists, ieskaitot Latvijas kausa izcīņu un pārspēles, "Metta" komandā aizvadījis 134 mačus un guvis 7 vārtus.

Tāpat šosezon "Metta" rindās vairs nebūs pamatvārtsarga Oša, kurš nākamajā sezonā pēc abu klubu vienošanās pārstāvēs "Spartaku".

"Paldies tev par ieguldīto enerģiju, cīņassparu, lieliskajiem atvairījumiem un sniegtajām emocijām! Esam priecīgi par tavu progresu šajos gados, novēlam to turpināt un sasniegt augstākos mērķus," ar labiem vārdiem futbolistu pavadīja "Metta" komanda.

Pateicību par savā karjerā piedzīvoto izteica arī pats Ošs, norādot, ka "Metta" ļāvusi viņam augt kā futbolistam un personai.

"Pirmkārt, vēlos teikt lielu paldies visai "Metta" ģimenei - galvenajam trenerim, treneru kolektīvam, vadībai un personālam - par šiem gadiem un dotajām iespējām sevi pilnveidot gan laukumā, gan ārpus tā. Klubā pavadīju astoņus gadus, kuru laikā izgāju cauri visiem līmeņiem, sākot ar 2.līgu, U-18 jauniešiem un nonākšanu lielajā komandā," dažādus karjeras posmus atcerējās Ošs.

"Ienākot komandā biju 17 gadus vecs, un šobrīd, dodoties prom, biju vecākais spēlētājs komandā, kas vien liecina, ka mans ceļš šajā klubā ir bijis garš piedzīvojums ar daudz notikumiem un emocijām. 

"Visvairāk atmiņā palikusi debija Virslīgā pret "Liepāju", bet pozitīvas atmiņas bija gan treniņos, gan pēc uzvarām, gan vienkārši izbaudot laiku kopā ar komandu. Paldies visiem komandas biedriem par pavadīto laiku kopā. Paldies "Mettas" ultrām, kas vienmēr bija kopā ar mums, neskatoties uz rezultātu vai laikapstākļiem. Īpašs paldies pirmajam vārtsargu trenerim Artūram Biezajam, kurš ar mani kopā sāka strādāt jau no pirmās dienas klubā. Artūra lielās darba spējas, radošums, kā arī spēja komunicēt un izprast mani palīdzēja progresēt un spert soļus uz priekšu savā izaugsmē." 

Vārtsargs bez atvadām arī neaizmirsa, kādus mērķus sev turpmāk karjerā uzstādījis.

"Turpmākie mērķi paliek nemainīgi -, lai kurā klubā es atrastos, katrā spēlē un treniņā pierādīt sevi, lai būtu iespēja doties uz priekšu, spert nākamo soli karjerā. Katrs jauns posms karjerā atnes jaunas emocijas un izaicinājumus, kurus esmu izvēlējies. "Metta" novēlu turpināt iesākto ceļu un kluba vīziju. Turpināt tikpat mērķtiecīgi strādāt, un lielās uzvaras vēl ir priekšā," pārliecināts par savas bijušās komandas panākumiem bija vārtsargs. "Komandas biedriem novēlu turpināt tikpat profesionāli strādāt kā līdz šim un izbaudīt šo procesu. Bet lielākais paldies manai ģimenei par atbalstu."

"Metta" aizvadītajā sezonā finišēja pēdējā, devītajā vietā, kā rezultātā jau septīto gadu pēc kārtas nācās cīnīties par vietas saglabāšanu virslīgā. "Metta" divu spēļu summā ar 3:1 uzvarēja 2.līgas vicečempioni "Super Nova", saglabādama vietu spēcīgākajā čempionātā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu