Bertānam rezultatīvs sniegums NBA spēlē

CopyDraugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: AFP/SCANPIX

Dāvis Bertāns trešdien guva 24 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē, kurā viņa pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" komanda zaudēja, savukārt Anžejs Pasečņiks potītes savainojuma dēļ nespēlēja.

"Wizards" viesos ar rezultātu 129:134 (27:30, 23:39, 33:21, 35:28, 11:16) papildlaikā zaudēja Maiami "Heat". 

Bertāns šajā mačā laukumā pavadīja 31 minūti un 51 sekundi, kuru laikā viņš realizēja četrus no sešiem divpunktu metieniem, četrus no 12 tālmetieniem un četrus no pieciem soda metieniem.

Tāpat viņš izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, veica četras rezultatīvas piespēles, pārtvēra vienu bumbu, bloķēja vienu metienu, pieļāva vienu kļūdu un trīs reizes pārkāpa noteikumus.

"Wizards" ar Bertānu laukumā iemeta par pieciem punktiem mazāk nekā ielaida.

Vašingtonas komandā rezultatīvākais ar 38 punktiem bija Bredlijs Bīls, kurš arī izcīnīja deviņas bumbas zem groziem un veica piecas rezultatīvas piespēles.

"Heat" vienībā 25 punktus guva Tailers Herro, 24 punkti un desmit rezultatīvas piespēles Džimija Batlera kontā, bet Gorans Dragičs atzīmējās ar 22 punktiem un desmit rezultatīvām piespēlēm.

Pirmajā puslaikā "Heat" ieguva 21 punkta pārsvaru, taču spēles otrajā daļā "Wizards" atspēlējās un sarūpēja intrigu, tomēr Vašingtona beigās atzina pretinieku pārākumu mača papildlaikā.

"Wizards" ar 14 uzvarām 43 spēlēs ieņem 12.vietu Austrumu konferences turnīra tabulā.

"Heat" ar bilanci 31 uzvara un 13 zaudējumi ierindojas otrajā pozīcijā Austrumu konferences kopvērtējumā, kur līdere ir Milvoki "Bucks" (39-6).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu