Kurucs otro spēli pēc kārtas trāpa visus metienus

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Rodions Kurucs realizēja visus savus izpildītos metienus, bet viņa pārstāvētā Bruklinas "Nets" piedzīvoja kārtējo zaudējumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātā. 

"Nets" basketbolisti ar rezultātu 113:128 savā laukumā pagājušajā naktī piekāpās spēcīgajai Losandželosas "Lakers", piedzīvojot piekto zaudējumu pēc kārtas. 

Kurucs laukumā pavadīja 11 minūtes un 11 sekundes, kuru laikā guva astoņus punktus, realizējot divus tālmetienus un vienu metienu divu punktu vērtībā. Tāpat viņš savāca vienu atlēkušo bumbu, veica vienu rezultatīvu piespēli, reizi kļūdījās un maču noslēdza ar lietderības rādītāju +9. 

Latvijas uzbrucējs visus savus izpildītos metienus realizēja arī iepriekšējā mačā pret Filadelfijas "76ers". 

Bruklinas rindās šajā mačā 20 punktus guva Kairijs Ērvings, Torīns Prinss iemeta 18, bet Keriss Leverts pievienoja 16. 

Tikmēr "Lakers" sastāvā lieliski spēlēja Lebrons Džeimss, kurš izcēlās ar "triple-double". Viņš guva 27 punktus, savāca 12 atlēkušās bumbas un veica 10 rezultatīvas piespēles. Pa 16 punktiem Entonijam Deivisam un Kailam Kuzmam. 

"Nets" šis bija 12. zaudējums pēdējās 14 spēlēs. 

Nākamās divas spēles Bruklina aizvadīs izbraukumā. Pirmo no tām naktī uz svētdienu (Latvijas laiks) Detroitā pret vietējo "Pistons". 

"Nets" ar 18 uzvarām 43 mačos ieņem astoto vietu Austrumu konferencē, bet "Lakers" ar 36 panākumiem 45 dueļos ir pirmajā vietā Rietumu konferencē. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu