Titulētā Vozņacki karjeru noslēdz ar zaudējumu Austrālijas atklātā čempionāta trešajā kārtā (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Karolīna Vozņacki
Karolīna Vozņacki Foto: Reuters/ScanPix

Titulētā Dānijas tenisiste Karolīna Vozņacki piektdien ar zaudējumu Austrālijas atklātā čempionāta trešajā kārtā noslēdza savu uzvarām un panākumiem bagāto sportistes karjeru.

Vozņacki (WTA 36.) trešajā kārtā ar 5-7, 6-3, 5-7 piekāpās Tunisijas sportistei Onsai Žabērai (WTA 78.).

Dānijas tenisiste karjeras laikā uzvarēja 30 WTA turnīros, bet savu vienīgo "Grand Slam" titulu viņa ieguva pirms diviem gadiem Melburnā.

"Karjeru noslēdzu ar sīvu cīņu trīs setos, pieļaujot kļūdu sitienā ar ērto roku. Pie šīm lietām arī visvairāk strādāju savā karjerā," valdīdama asaras un arī smieklus teica Vozņacki. "Tā tam laikam bija jānotiek."

Vozņacki savā karjeras pēdējā turnīrā tika uzņemta ar lielām ovācijām, par ko viņa vēlāk arī pateicās skatītājiem.

"Karjeras laikā uz korta esmu gājusi cauri lieliskai pieredzei. Mani šajā laikā atbalstīja mīloši fani un mana ģimene, jo īpaši mans tētis," pateicību visiem saviem atbalstītājiem izteica tenisiste, kurai salīdzinoši nesen tika atklāts artrīts, tomēr tas neesot iemesls, kāpēc viņa nolēmusi noslēgt karjeru.

Sportiste karjeru nolēma beigt, jo vēlas vairāk pievērsties ģimenei. Viņas vīrs ir bijušais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājs Deivids Lī.

Vozņacki 2010. un 2011.gadā sezonu noslēdza kā vadošā pasaules tenisiste, bet vēlreiz viņa šajā godā pabija arī 2018.gadā, kad beidzot izdevās svinēt uzvaru vienā no četriem "Grand Slam" turnīriem.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu