Freibergs gūst vārtus pret Bičevska pārstāvēto klubu

CopyDraugiem X Whatsapp
Ralfs Freibergs.
Ralfs Freibergs. Foto: https://www.hokej.zlin.cz

Latviešu aizsargs Ralfs Freibergs piektdien guva vārtus Čehijas hokeja čempionāta spēlē, palīdzēdams Zlīnas "PSG Berani" komandai svinēt uzvaru.

Zlīnas hokejisti savā laukumā ar rezultātu 4:1 (0:0, 2:1, 2:0) pārspēja uzbrucēja Māra Bičevska pārstāvēto "Mlada Boleslav".

Freibergs vārtus guva trešā perioda ceturtajā minūtē, kad pielaboja komandas biedra no zilās līnijas mesto ripu. Viņš šajā mačā uz ledus pavadīja 19 minūtes un 24 sekundes, kuru laikā vienu reizi meta pa vārtiem un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1.

Bičevskis spēlēja 14 minūtes un piecas sekundes, vienu reizi meta pa vārtiem un cīņu noslēdza ar negatīvu lietderību -1.

Vēl vienā latviešu komandu derbijā aizsarga Oskara Cibuļska pārstāvētā Hradeckrālovas "Mountfield" viesos ar 4:1 (0:1, 2:0, 2:0) uzveica Ostravas "Vītkovice Ridera" vienību, kuras sastāvā spēlēja uzbrucējs Roberts Bukarts, bet ārpus pieteikuma palika Frenks Razgals. Cibuļskis 19 minūtēs un 30 sekundēs tika pie neitrāla lietderības koeficienta, bet Bukarts 17 minūtēs un 41 sekundē četrreiz meta pa vārtiem un nopelnīja negatīvu lietderību -1.

Tikmēr aizsarga Gunta Galviņa pārstāvētā Tršinecas "Ocelārži" viesos ar 2:5 (1:2, 1:1, 0:2) atzina Plzeņas "Škoda" pārākumu. Galviņš laukumā pavadīja 21 minūti un 54 sekundes, kuru laikā divas reizes meta pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu un cīņu noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

No latviešu pārstāvētajām komandām turnīra tabulā visaugstāk ir "Ocelārži", kas ar 67 punktiem 38 spēlēs ir ceturtā

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu