Latvijas bobsleja divniekiem starts Kēnigszē trasē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Oskars Ķibermanis ar savu ekipāžu
Oskars Ķibermanis ar savu ekipāžu Foto: Viesturs Lācis/bobslejs.lv

Latvijas bobsleja divnieku ekipāžas Oskars Ķibermanis/Matīss Miknis un Ralfs Bērziņš/Dāvis Spriņģis šodien Kēnigszē trasē aizvadīs Pasaules kausa setā posma sacensības.

Pirmais brauciens sāksies plkst.16 pēc Latvijas laika, bet otrajam starts tiks dots pusotru stundu vēlāk. Mačus tiešraidē translēs Latvijas Televīzijas 7.kanāls.

Ķibermanim un Miknim ir sestais numurs, bet Bērziņam un Spriņģim - 16.numurs. Sacensībām pieteikušās 26 ekipāžas.

Ķibermanis posmā Laplaņā sastiepa kājas muskuli, tāpēc pirms nedēļas Īglsā viņš startēja, sēdot kamanās. Ķibermaņa divnieks pirmajā braucienā ieņēma 24.vietu un pie otrā brauciena netika, kamēr Bērziņam posmā bija desmitā pozīcija.

Pirms tam šosezon Ķibermanis divniekos divreiz bija ceturtais, bet vienu reizi - otrais. Bērziņam labākie rezultāti bijuši pēdējos divos posmos, kuros viņš bijis desmitais.

Pasaules kausa divnieku ekipāžu kopvērtējuma vadībā ar 885 punktiem ir vācietis Frančesko Frīdrihs, tālāk ar 688 punktiem seko šveicietis Mihaels Fogts, bet trijnieku ar 672 punktiem noslēdz kanādietis Džastins Krips. Ķibermanis pēc sestdienas starta noslīdējis uz ceturto pozīciju, iekrādams 644 punktus. Bērziņš ar 442 punktiem atrodams uzreiz aiz labāko desmitnieka.

Četriniekos līderis ar 1052 punktiem ir Frīdrihs, par 23 punktiem mazāk ir viņa tautietim Johanesam Lohneram, bet Krips ar 994 punktiem ir trešais. Ķibermanis no trešās vietas atpaliek par astoņiem punktiem, bet Bērziņš ar 290 punktiem ierindojas 18.pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu