Ķēniņam rezultatīva piespēle pret Punnenova un Andersona pārstāvēto "Tigers"

CopyDraugiem X Whatsapp
Ronalds Ķēniņš
Ronalds Ķēniņš Foto: Lausanne Hockey Club/Facebook

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Ronalds Ķēniņš piektdien Šveices augstākās līgas (NLA) mačā, spēlējot pret Ivara Punnenova un Toma Andersona pārstāvēto Langnau "Tigers", izcēlās ar rezultatīvu piespēli, palīdzot "Laussane" tikt pie panākuma.

"Laussane" viesos ar 4:0 (0:0, 2:0, 2:0) uzvarēja "Tigers".

Uzvarētājiem 17 minūtes laukumā pavadīja Ķēniņš, kurš rezultatīvi piespēlēja komandas ceturto vārtu guvumā. Tāpat viņš izdarīja vienu metienu pa vārtiem, reizi bloķēja pretinieka mesto ripu un spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Ķēniņš pēdējās piecās spēlēs izcēlies ar četrām rezultatīvām piespēlēm.

Punnenovs mājinieku rindās vārtos tika galā ar 25 no 29 metieniem, atvairīdams 86,21% raidījumu. Tāpat laukumā devās arī Andersons, kurš laukumā pavadīja 11 minūtes un 24 sekundes, no tām minūti un 15 sekundes spēlējot vairākumā. Uzbrucējs izdarīja divus metienus pa vārtiem, spēli noslēgdams ar neitrālu lietderību.

Denisa Smirnova un Sanda Smona pārstāvētā Ženēvas "Servette" ar 68 punktiem 40 mačos ieņem trešo pozīciju, "Laussane" 36 spēlēs iekrājusi 57 punktus, kas dod septīto vietu, bet pozīciju zemāk ir "Tigers", kas 39 dueļos nopelnījusi 54 punktus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu