Putins/Marcinkēvičs Siguldā uzvar Sprinta kausā

PK kamaniņu sportā
CopyDraugiem X Whatsapp
Imants Marcinkēvičs (no labās) un Kristens Putins.
Imants Marcinkēvičs (no labās) un Kristens Putins. Foto: Latvijas Kamaniņu sporta federācija

Latvijas kamaniņu sporta divnieks Kristens Putins/Imants Marcinkēvičs svētdien Siguldā triumfēja Pasaules kausa sestā posma Sprinta kausa sacensībās, izcīnot pirmo uzvaru karjerā, kamēr Juris un Andris Šici bija dalītā otrajā vietā.

Putins/Marcinkēvičs sprinta nogriezni veica 31,713 sekundēs, bet septiņas sekundes tūkstošdaļas viņiem zaudēja Šici un itāļi Emanuēls Rīders/Simons Kaincvaldners.

Tikmēr Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš pieļāva kļūdu, kā dēļ Putinam/Marcinkēvičam zaudēja 2,324 sekundes, kas deva pēdējo vietu starp 15 sportistiem, kuri kvalificējās Sprinta kausam.

Pirms tam sievietēm uzvaru svinēja vāciete Jūlija Taubica, kura sprinta distanci veica 31,334 sekundēs. Otrā ar 0,069 sekunžu deficītu bija Viktorija Demčenko, bet 0,124 sekundes zaudēja vēl viena austrumu kaimiņu pārstāve Tatjana Ivanova.

Kendija Aparjode no uzvarētājas atpalika 0,141 sekundi un bija ceturtā, bet pirmais trijnieks bija 0,017 sekunžu attālumā. Ulla Zirne uzvarētājai zaudēja 0,163 sekundes un noslēdza pirmo sešinieku, bet Elīza Cauce atpalika 0,271 sekundi, kas deva 13.vietu.

Pēc tam Sprinta kausā sacensības aizvadīs arī vīriešu vieninieki.

Šajā nedēļas nogalē vīru divnieku pamatsacensībās uzvaru svinēja Juris un Andris Šici, bet sievietēm bronzu izcīnīja Elīza Cauce.

Februāra pirmajā nedēļas nogalē Oberhofā norisināsies septītais posms, bet sezonas kulminācija gaidāma 14. līdz 16.februārī, kad Soču olimpiskajā trasē tiks sadalītas pasaules čempionāta godalgas. Astotais posms februāra otrajā pusē notiks Altenbergā, Vācijā, bet sezonas noslēdzošais devītais posms tiks aizvadīts Kēnigszē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu