Bertāns un Pasečņiks kopā iemet 17 punktus "Wizards" zaudējumā

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas basketbolisti Dāvis Bertāns un Anžejs Pasečņiks svētdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē kopā guva 17 punktus, taču tas neglāba Vašingtonas "Wizards" no zaudējuma.

"Wizards" viesos ar 133:152 (33:31, 39:47, 30:41, 31:33) piekāpās Atlantas "Hawks".

Bertāns laukumā pavadīja 32 minūtes un 41 sekundi, kuru laikā iemeta 12 punktus, realizēdams vienu no trijiem divpunktu un divus no deviņiem trīspunktu metieniem. Tāpat viņš iemeta visus četrus "sodiņus".

Basketbolists arī izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, atdeva trīs rezultatīvas piespēles, trīsreiz pārtvēra bumbu, reizi bloķēja metienu, pieļāva trīs kļūdas, nopelnīja tikpat piezīmes, bet Vašingtonas komanda viņu laukumā ielaida par astoņiem punktiem vairāk nekā iemeta.

Tikmēr Pasečņiks laukumā pabija 15 minūtes un 19 sekundes, gūdams piecus punktus. Viņš iemeta abus divpunktu metienus un vienu no diviem "sodiņiem". Tāpat basketbolists izcīnīja divas atlēkušās bumbas, divreiz bloķēja pretinieku metienu, nopelnīja trīs personīgās piezīmes, kamēr "Wizards" ar viņu laukumā ielaida par četriem punktiem vairāk nekā iemeta.

Vašingtonas komandā rezultatīvākais ar 40 punktiem bija Bredlijs Bīls, bet Trojs Brauns juniors pievienoja vēl 19 punktus. Uzvarētājiem 45 punktus un 14 rezultatīvas piespēles nopelnīja Trē Jangs, kamēr Deandrē Hanters iemeta vēl 25 punktus. 

Nākamā spēle "Wizards" paredzēta otrdien pret līdervienību Milvoki "Bucks".

"Wizards" ar 15 uzvarām 45 mačos Austrumu konferencē ieņem 11.vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu