Aculiecinieks stāsta par Braienta helikoptera avārijas pēdējiem mirkļiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Svētdien traģiskā helikoptera avārijā dzīvību zaudēja leģendārais basketbolists Kobe Braients, viņa meita Džianna un vēl septiņi cilvēki. Kāds aculiecinieks redzējis avāriju. 

"Tas bija nepareizi. Helikopters lidoja ļoti zemu. Redzēju, kā tas nogāzās un avarēja. To nebija viegli saskatīt, jo ārā bija bieza migla. Kad helikopters sadūrās ar zemi, uzliesmoja liela uguns bumba. Tur neviens nevarētu izdzīvot," laikraksts "Los Angeles Times" citē Džeriju Kočarjanu, kurš redzēja traģēdiju. 

Kā raksta "Los Angeles Times", "Sikorsky S-76" helikopters miglainos laikapstākļos avarējis kalnos netālu no Kalabasas pilsētas. Negadījums noticis neilgi pirms plkst.10 pēc vietējā laika.

Helikopterā atradās arī 13 gadus vecā Džianna, pasažieri devušies uz basketbola spēli. Kopā ar viņiem bijusi vēl kāda jaunā basketboliste un viens no viņas vecākiem. Dzīvību zaudēja deviņi cilvēki. 

Braientam piederošais "Sikorsky S-76B" helikopters ražots 1991.gadā. ASV Nacionālā transporta drošības pārvaldes (NTSB) datubāzē nav iepriekš reģistrētu negadījumu ar šīs sērijas helikopteriem.

Spožajā 20 gadu karjerā Braients Losandželosas "Lakers" sastāvā kļuva par pieckārtēju NBA čempionu, divas reizes iegūstot finālsērijas vērtīgākā spēlētāja balvu, kā arī vienu reizi tika atzīts par regulārā čempionāta labāko spēlētāju.

CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu