Edgars Masaļskis: Šad tad vēl sapņos spēlēju vārtos (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Salīdzinoši nesen bijušais vārtsargs Edgars Masaļskis sāka savas trenera gaitas, šobrīd būdams viens no Ģirta Ankipāna asistentiem Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Rīgas "Dinamo". 

Masaļskis uz "Dinamo" komandas treneru tiltiņa ir trešo gadu. Savu turpmāko darbu viņš vēlas saistīt ar trenera arodu un kādu dienu kļūt par galveno treneri. 

"Šis gads jau ir vieglāks. Ir uzkrāta kaut kāda pieredze no iepriekšējiem gadiem, bet treneriem ir visu laiku jāattīstās, jāmācās, jo spēle mainās. Mainās taktiskie zīmējumi, laukumi, noteikumi, tāpēc visu laiku jādomā līdzi," sarunā ar TVNET pastāstīja Masaļskis. 

Ar Latvijas izlases treneru korpusu viņš bijis arī pasaules čempionātā, būdams viens no Boba Hārtlija palīgiem. 

"Lēmums kļūt par treneri man galvā bija jau sen," neslēpa Masaļskis. "Kad sapratu, ka spēlēt vairs nevaru, bija skaidrs, ka iešu šajā virzienā. Hokejs ir mana dzīves lieta, sirdslieta."

Viņš pastāstīja, ka kādu dienu grib kļūt par galveno treneri. "Tieši tāpat kā sportista karjerā centos sasniegt augstākos mērķus - trenera darbā ir tas pats. Jācenšas, jāmācās. Man vēl, protams, tāls ceļš ejams, bet ar laiku ceru, ka man būs tāda iespēja."

Ceturtdien TVNET būs iespējams noskatīties/noklausīties interviju ar Rīgas "Dinamo" lietuviešu aizsargu Neriju Ališausku. 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu