"Mavericks" NBA spēka rangā noslīdējusi trīs pozīcijas zemāk

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārais čempionāts iegājis tā otrajā pusē. Ietekmīgais Ziemeļamerikas medijs ESPN publicējis jaunāko līgas komandu spēka rangu, kurā trīs pozīcijas zaudējusi Kristapa Porziņģa pārstāvētā Dalasas "Mavericks". 

Pirms nedēļas publicētajā rangā, kuru apkopo ESPN NBA eksperti, Dalasas komanda ieņēma 9. pozīciju. Tagad tā ir 12. vietā. 

Šāds vērtējums dots, neskatoties uz to, ka ierindā atgriezies Kristaps Porziņģis, kurš šī gada sākumā izlaida 10 spēles pēc kārtas un pamazām uzņem sportisko formu. 

Lejupslīde tiek saistīta ar komandas līdera Lukas Dončiča pēdējā laikā maču izskaņās zemo metienu precizitāti. Galotnēs no spēles viņš realizējis 34,6% metienu. Savainojuma dēļ sezona jau tagad beigusies pamatpiecinieka spēlētājam Dvaitam Pauelam. 

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā "Mavericks" ieņem piekto vietu un pagaidām ir drošās pozīcijās, lai sezonu turpinātu izslēgšanas spēļu turnīrā. 

Lai arī pēdējā laikā neveiksmīgi spēlē Rodiona Kuruca pārstāvētā Bruklinas "Nets", salīdzinot ar nedēļu iepriekš, Ņujorkas komanda spēka rangā saglabājusi 18. vietu. 

Savukārt Dāvja Bertāna un Anžeja Pasečņika pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" pirms nedēļas spēka rangā atradās vien 26. vietā, bet tagad veikusi kāpumu par divām pozīcijām. ASV galvaspilsētas komanda atgūstas no savainojumu nastas, kas nomocīja vienība vēl vairākas nedēļas atpakaļ. 

Nemainīgi līderpozīciju saglabājusi šobrīd līgas spēcīgākā komanda Milvoki "Bucks", kurai seko Rietumu konferences līdere Losandželosas "Lakers", bet uz trešo pozīciju pakāpusies Jūtas "Jazz". 

ESPN NBA spēka rangs (28.01.2020.)

1. Milvoki "Bucks"

2. Losandželosas "Lakers"

3. Jūtas "Jazz"

4. Losandželosas "Clippers"

5. Toronto "Raptors"

6. Denveras "Nuggets"

7. Maiami "Heat"

8. Bostonas "Celtics"

9. Indiānas "Pacers"

10. Filadelfijas "76ers"

11. Hjūstonas "Rockets"

12. Dalasas "Mavericks"

13. Oklahomasitijas "Thunder"

14. Memfisas "Grizzlies"

15. Sanantonio "Spurs"

16. Orlando "Magic"

17. Fīniksas "Suns"

18. Bruklinas "Nets"

19. Portlendas "Trail Blazers"

20. Čikāgas "Bulls"

21. Ņūorleānas "Pelicans"

22. Detroitas "Pistons"

23. Sakramento "Kings"

24. Vašingtonas "Wizards"

25. Minesotas "Timberwolves"

26. Šarlotas "Hornets"

27. Ņujorkas "Knicks"

28. Klīvlendas "Cavaliers"

29. Goldensteitas "Warriors"

30. Atlantas "Hawks".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu