Balcera pārstāvētā komanda AHL Visu zvaigžņu spēlē paliek pēdējā vietā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas hokejista Rūdolfa Balcera pārstāvētā Amerikas hokeja līgas (AHL) Ziemeļu divīzijas komanda pirmdien Visu zvaigžņu spēlē četru vienību konkurencē palika pēdējā vietā un finālā neiekļuva.

(Papildināts ar 3.rindkopu.)

AHL komandas Belevilas "Senators" latviešu uzbrucēja Balcera pārstāvētā Ziemeļu divīzijas vienība Visu zvaigžņu spēles ietvaros ar 5:6 pēcspēles metienos zaudēja Klusā okeāna divīzijai, ar 5:6 piekāpās Centrālajai divīzijai un ar 2:5 - nākamajiem uzvarētājiem Atlantijas okeāna divīzijai, palikdama pēdējā vietā grupu turnīrā un finālā neiekļūdama.

Balcers pirmajā mačā guva vārtus, bet otrajā ar pēdējo piespēli palīdzēja komandas biedram Aleksam Formentonam samazināt deficītu līdz 4:5.

Laukumā spēlējot trim pret trim hokejistiem, finālā Atlantijas okeāna divīzijas komanda ar 3:1 pieveica Centrālo divīziju.

Par spēļu vērtīgāko hokejistu jau otro gadu pēc kārtas tika atzīts uzvarētāju komandas vārtsargs no Heršijas "Bears" Viteks Vanēčeks, kurš četru maču laikā ielaida vien divus vārtus. Viņš vietu vārtos dalīja ar serbu izcelsmes amerikāni Aleksu Nedeljkoviču.

Finālā pa trim rezultativitātes punktiem sakrāja Džeks Studnicka no Providensas "Bruins" un Vinnijs Letjeri no Hārtfordas "Wolf Pack", palīdzot Atlantijas okeāna divīzijas komandai uzvarēt pirmoreiz pēc trim zaudējumiem finālā 2016., 2017. un 2019.gadā.

Vakara gaitā rezultatīvākais bija Ziemeļu divīzijas vienības uzbrucējs no Binhemtonas "Devils", kurš sakrāja septiņus rezultativitātes punktus, gūdams trīs vārtus.

Pasākuma ietvaros uz ledus kāpa 18 bijušie NHL drafta pirmās un otrās kārtas dalībnieki un 18 hokejisti, kuri šosezon jau uzspēlējuši NHL, viņu vidū arī Balcers.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu