Braienta nāves dēļ NBA pārceļ otrdienas spēli starp "Lakers" un "Clippers"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Losandželosas "Clippers" basketbolisti
Losandželosas "Clippers" basketbolisti Foto: Reuters/ Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēle, kurā pilsētas derbijā "Lakers" otrdien bija jāuzņem "Clippers" vienība, pirmdien pārcelta uz vēlāku laiku, lai dotu "Lakers" basketbolistiem vairāk laika sērot par kluba bijušās zvaigznes Kobes Braienta nāvi.

"Staples Center" arēnā otrdien paredzētā spēle pārcelta uz vēlāku laiku.

"Lēmums pieņemts aiz cieņas pret "Lakers" organizāciju, kas dziļi sēro par traģisko zaudējumu, " NBA paziņoja pirmdien.

Nākamā spēle "Lakers" komandai "Staples Center" arēnā notiks piektdien pret Portlendas "Trail Blazers".

Pēc spēles pārcelšanas "Lakers" klubs pirmoreiz pēc Braienta nāves nāca klajā ar publisku paziņojumu, pateicoties līdzjutējiem par atbalstu un atklājot savas sāpes: "Losandželosas "Lakers" vēlas vēlas pateikties visiem jums par milzīgo atbalstu un līdzjūtību. Šis ir ļoti sarežģīts laiks mums visiem. Mēs turpinām atbalstīt Braienta ģimeni un dalīsimies ar papildu informāciju, tiklīdz tas būs iespējams."

Jau svētdien pirms "Clippers" panākuma Orlando Losandželosas vienības treneris Glens Riverss cīnījās ar asarām, komentējot Braienta zaudējumu.

"Acīmredzot viņš man daudz nozīmē," emocijas nevarēja valdīt Riverss. "Viņš bija lielisks pretinieks. To tu gribi sportā. Viņam bija DNS, kāds ir reti kuram sportistam, arī golferim Taigeram Vudsam un Maiklam Džordanam."

Sēro arī "Clippers" basketbolisti. "Raugoties uz saviem jaunajiem basketbolistiem un redzot, cik sagrauti viņi ir, - viņi pazina Braientu - tās ir šokējošas ziņas mums visiem. Man jārunā ar komandu pirms spēles un jāmudina viņus spēlēt, bet es nevaru."

Pēc pauzes, valdot asaras, treneris vēl piebilda, ka tas ir liels zaudējums līgai. "Man liekas, ka viņam bija vēl tik daudz, ko darīt, un viņš tik daudz bija iesācis. Nekad nebiju viņu redzējis laimīgāku. Šobrīd katrs ir "Lakers" fans. Mēs visi šobrīd esam "leikeri"," piebilda Riverss.

Šobrīd NBA "Lakers" ar 36 uzvarām un desmit zaudējumiem ir Rietumu konferences līderi, kamēr "Clippers" konferencē ieņem otro vietu ar bilanci 33-14.

Pagaidām nav zināms, kad tiks aizvadīta atliktā spēle.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu