Žagaram zaudējums ULEB Eirokausa spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Artūrs Žagars
Artūrs Žagars Foto: acb.com

Latvijas basketbolista Artūra Žagara pārstāvētā Badalonas "Joventut" komanda otrdien cieta zaudējumu ULEB Eirokausa otrā posma ceturtajā spēlē

"Joventut" viesos H apakšgrupas spēlē ar 76:91 (15:17, 13:29, 22:22, 26:23) piekāpās Bursas "Tofas" komandai no Turcijas.

Abas komandas pirms nedēļas tikās Badalonā, kur Spānijas komanda uzvarēja ar 88:84, tādējādi divu spēļu summā tai ir negatīva bilance.

Žagars otrdien laukumā pavadīja četras minūtes un 55 sekundes, kuru laikā garām grozam raidīja savu vienīgo divpunktu metienu, veica vienu rezultatīvu piespēli un pārtvēra vienu bumbu.

Latvieša pārstāvētajā komandā pa 15 punktiem guva Lūks Herengodijs un Nenads Dimitrijevičs, bet uzvarētājiem pa 20 punktiem bija Raionam Braunam un Devinam Viljamsam.

"Joventut" vienībai otrajā posmā četrās spēlēs ir divas uzvaras, kas dod trešo vietu grupā.

ULEB Eirokausā 24 komandas bija sadalītas četrās apakšgrupās, bet otro posmu sasniedza katras grupas četras labākās vienības, kamēr tālāk ceturtdaļfinālā iekļūs katras apakšgrupas divas labākās komandas. Izslēgšanas turnīrā ceturtdaļfināli, pusfināli un fināls notiks sērijās līdz divām uzvarām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu