NBA spēlētāji godina Braientu: atsakās no krekla numura un iesaukas

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Spensers Dinvidijs.
Spensers Dinvidijs. Foto: AFP / Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētāji turpina dažādi godināt pagājušajā nedēļā traģiski bojā gājušo kolēģi Kobi Braientu, atsakoties no līdz šim izmantotā krekla numura un pat iesaukas.

Latvieša Rodiona Kuruca komandas biedrs Bruklinas "Nets" rindās Spensers Dinvidijs atteicies no līdz šim izmantotā 8. numura uz krekla, jo ar šo numuru savulaik Losandželoas "Lakers" rindās spēlēja arī Braients.

Dinvidijs turpmāk spēlēs ar 26. numuru, jo tieši 26. janvārī notika traģiskā helikoptera avārija.

"Vēl viens iemesls ir tas, ka Kobe spēlēja arī ar 24. numuru, bet viņa meita Džianna uz krekla bija izvēlējusies 2. numuru. Abu šo skaitļu summa ir 26. Šobrīd arī esmu 26 gadus vecs," savu izvēli pamatoja Dinvidijs.

Savukārt Ņujorkas "Knicks" kluba debitants Ērdžejs Barets no Kanādas nolēmis atteikties no savas iesaukas "Kļavu mamba", jo Braientu dēvēja par "Melno mambu".

"Vairs nevēlos, lai mani tā sauc. Ir ļoti skumji zaudēt tik izcilu personību. Joprojām ik dienas par to domāju. Nevaru to dabūt ārā no galvas," izteicies Barets.

Svētdien Losandželosā helikoptera avārijā traģiski gāja bojā leģendārais basketbolists Braients. Izcilais basketbolists mūžībā aizgāja 41 gada vecumā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu