Medijs: Aiversonam nozagta mugursoma ar pusmiljonu vērtām dārglietām (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Alens Aiversons.
Alens Aiversons. Foto: AFP / Scanpix

Bijušajam Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izcilniekam Alenam Aiversonam pirmdien nozagta mugursoma, kurā atradās aptuveni pusmiljonu ASV dolāru vērtas dārglietas, vēsta NBC.

44 gadus vecais Aiversons gadsimta sākumā bija viens no individuāli spēcīgākajiem NBA spēlētājiem. Viņš pārstāvēja Filedelfijas "76ers", Denveras "Nuggets", Detroitas "Pistons" un Memfisas "Grizzlies" komandas.

ASV medijs NBC ziņo, ka pirmdien ap plkst.10.30 no rīta kāds garnadzis nozaga Aiversona somu no "Sofitel Hotel" viesnīcas. Somā esot atradušās dārglietas 550 tūkstošu dolāru vērtībā.

Aiversons 2012. gadā pēc šķiršanās no sievas pazaudēja visu savu karjeras laikā nopelnīto. Basketbolistam allaž paticis izšķērdīgs dzīvesveids - dārgas mašīnas un dažādas vērtslietas.

ASV tenku medijos pirms vairākiem gadiem parādījās informācija, ka Aiversons kļuvis par ubagu, un pie kāda no Atlantas lielveikaliem diedelējot no apmeklētājiem sīknaudu.

Aiversons savulaik "Reebok" trasta kontā ieguldīja 30 miljonus dolāru, bet šai naudai viņš klāt tiks vien 55 gadu vecumā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu