Ankipāns: Par noskaņošanos spēlēm nevar sūdzēties (7)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ģirts Ankipāns
Ģirts Ankipāns Foto: Raimonds Volonts / dinamoriga.lv

Lai gan ieilgusi zaudējumu sērija, Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības Rīgas "Dinamo" hokejisti spēlēm ir noskaņojušies labi, uzskata rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

Rīgas komanda ceturtdien viesos ar 2:5 (1:1, 0:1, 1:3) piekāpās Maskavas "Dinamo" komandai, kuras sastāvā ar divām rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Miks Indrašis.

Vārtus rīdziniekiem guva Aleksandrs Protapovičs un Miķelis Rēdlihs.

"Bijām labi izpētījuši pretinieku komandu, viņi labi uzbrūk un nepiedod kļūdas vidējā zonā. Kā ir kaut viena spēlētāja pārsvars, tā tas tiek uzreiz izmantots. Būtībā tā arī bija. Momenti bija, taču neguvām vārtus un neizmantojām iespēju, kad tikām pie četru minūšu vairākuma," pēcspēles preses konferencē stāstīja Ankipāns.

Latvijas komanda cietusi astoņus zaudējumus pēc kārtas un pēc šodienas neveiksmes oficiāli atvadījās no izredzēm spēlēt Gagarina kausa izcīņā. Rīgas komanda "play-off" nav spēlējusi sešus gadus pēc kārtas.

"Esam apmierināti ar spēli un hokejistu pašatdevi. Pēdējos mačos cīnāmies labi, bet kaut kur pietrūkst pēdējās piespēles un nevaram pielikt punktu saviem momentiem. Taču par noskaņošanos spēlēm nevar sūdzēties," atzīmēja Ankipāns.

Savainojuma dēļ šobrīd komandai nevar palīdzēt aizsargs Metjū Majone. Daudzās traumas devušas iespēju uzspēlēt jaunajiem hokejistiem.

"Ceru, ka Majone vēl šosezon spēlēs. Mēs viņu piesaistījām galvenokārt, lai vairākumā uz zilās līnijas būtu kāds hokejists, kurš spētu nogādāt ripu līdz vārtiem. Diemžēl viņš ieradās un guva traumu. Kas attiecas uz jaunajiem hokejistiem, ir divējādas sajūtas - gribās paskatīties, kā viņi var spēlēt šajā līmenī, taču tajā pat laikā "Rīga" cīnās par vietu MHL izslēgšanas turnīrā," stāstīja Ankipāns.

Nākamo spēli, kas būs arī pēdējā 12.izbraukumā, rīdzinieki aizvadīs pret Kazaņas "Ak Bars".

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu