Krosbijs atnes "Penguins" komandai uzvaru papildlaikā pret "Flyers"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Teodors Bļugers (no labās)
Teodors Bļugers (no labās) Foto: Reuters/ScanPix

Uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā pagājušajā naktī svinēja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" komanda. 

"Penguins" hokejisti savā laukumā ar 4:3 papildlaikā pārspēja Filadelfijas "Flyers" vienību. 

Uzvaru mājiniekiem papildlaika 55. sekundē nodrošināja līderis Sidnijs Krosbijs. Kanādiešu uzbrucējs šajā mačā izcēlās arī ar divām rezultatīvām piespēlēm un tika atzīts par spēles spožāko zvaigzni. 

Bļugers laukumā pavadīja 18:41 minūtes, no kurām 3:41 spēlēja mazākumā. Metienus pa vārtiem viņš neizdarīja, lika lietā divus spēka paņēmienus, uzvarēja sešos no 15 iemetieniem un maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1. 

Latvijas izlases uzbrucējs trešajā trešdaļā saķērās ar Filadelfijas komandas 23 gadus veco uzbrucēju Nikolā Obu Kibelu. Tiesa, nevienam no viņiem soda minūtes netika piešķirtas. 

Vēl "Penguins" rindās ar 1+2 izcēlās krievu zvaigzne Jevgēņijs Malkins

"Penguins" izcīnīja trešo uzvaru pēdējās četrās spēlēs. 

Nākamo spēli "Penguins" komanda aizvadīs svētdien plkst. 19.30 pēc Latvijas laika, kad viesos spēkiem mērosies ar līgas līdervienību Vašingtonas "Capitals". 

Bļugers šosezon laukumā devies 51 spēlē, kurā izcēlies ar septiņiem vārtu guvumiem un 10 rezultatīvām piespēlēm. Viņa lietderības koeficients ir +3. 

Turnīra tabulas Austrumu konferences kopvērtējumā "Penguins" ar 51 spēlē iekrātiem 69 punktiem ieņem trešo pozīciju. 

Sestdien plkst. 20.00 Zemgus Girgensons un Bufalo "Sabres" savā laukumā uzņems Latvijas vārtsargu Elvja Merzļikina un Matīsa Kivlenieka pārstāvēto Kolumbuas "Blue Jackets". 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu