Neimars par tiesneša apvainošanu varētu saņemt diskvalifikāciju (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Neimars.
Neimars. Foto: SIPA/Scanpix

Francijas futbola kluba Parīzes "Saint-Germain" līderis Neimars varētu saņemt diskvalifikāciju par tiesneša apvainošanu, vēsta "L'Equipe".

Neimars ar nesportisko rīcību izcēlās Francijas čempionāta 22. kārtas mačā pret "Montpellier" klubu, ko "Saint-Germain" uzvarēja ar rezultātu 5:0.

Pēc mēģinājuma akrobātiski apspēlēt pretinieku Neimars izraidīja bumbu ārpus laukuma. Pēc tam viņš sāka diskusijas ar mača tiesnesi par aizvadīto epizodi. Tiesnesis gan garās sarunās neielaidās, paceļot dzelteno kartīti.

Pēc šī arbitra žesta Neimars aizsvilās, veltot tiesnesim vairākus skarbus vārdus. Skaidrošanos Brazīlijas izlases uzbrucējs turpināja arī stadiona gaitenī, kas ved uz ģērbtuvēm. 

Gaitenī Neimars tiesnesi esot rupji nolamājis pēc tam, kad soģis aicinājis ar viņu runāt franču, nevis portugāļu valodā. Par šo ekspresīvo rīcību tagad futbolistam draud diskvalifikācija.

Neimaram šīs nav pirmā reize, kad viņš savas nesavaldības dēļ aizvainojis spēles tiesnesi, pēc tam saņemot vairāku spēļu diskvalifikāciju. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu