Pavlovs: Sezona jānoslēdz uz patīkamas nots

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Vitālijs Pavlovs
Vitālijs Pavlovs Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Nedēļu ilgais pārtraukums nāks par labu, lai Rīgas "Dinamo" mēģinātu noslēgt Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonu uz pozitīvas nots, uzskata uzbrucējs Vitālijs Pavlovs.

Rīgas "Dinamo" pirmdien savā laukumā ar rezultātu 2:4 (0:3, 1:0, 1:1) zaudēja latviešu vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvētajai Somijas komandai Helsinku "Jokerit".

"Pirmajā periodā "Jokerit" noķēra mūs uz kļūdām. Tik meistarīgas komandas kļūdas nekad nepiedod. Savā zonā pieļāvām nepiedodamas kļūdas," intervijā kluba mājaslapā citēts Pavlovs.

Kalniņš šajā mačā atvairīja 26 no 28 pretinieku metieniem. Viņš palīdzējis "Jokerit" komandai šosezon izcīnīt 31 uzvaru, kas ir labākais rādītājs starp KHL vārtsargiem.

"Otrais un trešais periods jau bija labs. Spēlējām aktīvi, veidojām momentus. Viņiem vārtos Kalniņš - nav viegli iemest," atzina Pavlovs, kurš trešajā periodā guva vārtus, panākot rezultātu 2:3.

"Puiši labi nospēlēja forčekā, atņēma ripu un izspēlēja man to uz vārtu priekšu. Man atlika to raidīt vārtos," teica Pavlovs, kuram vārtu guvumā rezultatīvi asistēja Andris Džeriņš un Roberts Lipsbergs.

Rīgas "Dinamo" komanda nākamo spēli aizvadīs pēc nedēļas - 11. februārī savā laukumā pret Baltkrievijas klubu Minskas "Dinamo". Šīs komandas KHL kopvērtējumā ieņem attiecīgi pēdējo un pirmspēdējo vietu.

"Tagad būs pārtraukums, kas mums ir ļoti nepieciešams. Atpūtīsimies, izvēdināsim galvas un tas jau sāksim strādāt. Nākamajā spēlē jāizcīna uzvara un sezona jānoslēdz uz patīkamas nots," sacīja Pavlovs.

Rīgas "Dinamo" komandai šosezon atlikušas vēl astoņas spēles KHL regulārajā čempionātā. Izslēgšanas spēļu turnīrā jeb Gagarina kausa izcīņā Latvijas klubs šosezon vairs nevar iekļūt.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu