Karls Entonijs Taunss neapmierināts, ka nav iekļauts dalībai NBA Visu zvaigžņu spēlē (7)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Karls Entonijs Taunss
Karls Entonijs Taunss Foto: AP/Scanpix

Viens no Minesotas "Timberwolves" komandas līderiem Karls Entonijs Taunss paudis neapmierinātību, ka nav iekļauts dalībai Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Visu zvaigžņu spēlē. 

"Ir žēl, ka NBA Visu zvaigžņu spēlē nepiedalīsies 24 labākie basketbolisti," Minesotas izdevumam "Star Tribune" sacīja Karls Entonijs Taunss. "Neesmu respektēts. Nav nekas jauns, ka neredzu savu vārdu dalībnieku vidū."

24 gadus vecais centra spēlētājs/spēka uzbrucējs šosezon vidēji mačā izcēlies ar 26,9 punktiem, savācis 10,8 bumbas zem groziem un veicis 4,3 piespēles partneriem.

"Timberwolves" komanda pašlaik ir otra vājākā Rietumu konferencē. 

Karls Entonijs Taunss NBA Visu zvaigžņu spēlē piedalījās 2018. un 2019. gadā. 

Rietumu konferences sākuma sastāvā bez kapteiņa Lebrona Džeimsa (Losandželosas "Lakers") būs arī Kristapa Porziņģa komandas biedrs Luka Dončics (Dalasas "Mavericks"), Džeimss Hārdens (Hjūstonas"Rockets"), Kavai Lenards (Losandželosas "Clippers") un Džeimsa komandas biedrs Entonijs Deiviss. 

Savukārt rezervisti ir: Kriss Pols (Oklahomasitijas "Thunder"), Rasels Vestbruks (Hjūstonas "Rockets"), Damjans Lilards (Portlendas "Trail Blazers"), Nikola Jokičs (Denveras "Nuggets"), Brendons Ingrems (Ņūorleānas "Pelicans"), Rūdijs Gobērs un Donovans Mičels (abi - Jūtas "Jazz").

Austrumu izlases piecinieku veidos Jannis Adetokunbo (Milvoki "Bucks"), Kemba Volkers (Bostonas "Celtics"), Trē Jangs (Atlantas "Hawks"), Paskāls Siakams (Toronto "Raptors") un Žoels Embīds (Filadelfijas "76ers").

Savukārt rezervisti ir: Kails Laurijs (Toronto "Raptors"), Bens Simonss (Filadelfijas "76ers"), Džimijs Batlers, Bams Adebajo (abi - Miami "Heat"), Kriss Midltons (Milvoki "Bucks"), Džeisons Teitums (Bostonas "Celtics") un Domants Sabonis (Indianas "Pacers").

Šogad spēles formāts būs mainīts, lai godinātu nesen helikoptera avārijā dzīvību zaudējušo leģendu Kobi Braientu. 

Jaunais formāts paredz, ka katrā ceturtdaļā tiks aizvadītas mini spēles, bet otrajā un trešajā ceturtdaļā rezultāts tiks skaitīts no jauna. Noslēdzošajās 12 minūtēs komandām tiks atgriezti visi gūtie punkti, kā arī būs noteikts konkrēts gūstamo punktu skaits, lai uzvarētu spēlē.

Lai kāda no komandām izcīnītu panākumu, būs jāpaveic sekojošais - uzvarētājiem jāiemet tik daudz punktu, cik viņu pretinieki pirmajās trijās ceturtdaļās, bet tie jāpapildina ar vēl 24 punktiem. Izpildot šo mērķi, viena no zvaigžņu izlasēm izcīnīs uzvaru.

Šīs sezonas NBA Visu zvaigžņu spēle notiks 16. februārī Čikāgā, kur mājas spēles aizvada "Bulls" vienība.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu