Porziņģis: Sabonis pret mani iemeta pārāk daudz (106)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Domants Sabonis
Domants Sabonis Foto: AP/Scanpix

Kristaps Porziņģis pēc Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēles, kurā viņa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" komanda pieveica Domanta Saboņa Indiānas "Pacers" izteicās, ka viņam aizsardzībā vajadzēja labāk nospēlēt pret lietuviešu spēka uzbrucēju. 

"Mavericks" izbraukumā svinēja uzvaru ar rezultātu 112:103, bet Porziņģis izcēlās ar gūtiem 38 punktiem un savāktām 12 atlēkušajām bumbām zem groziem. 

Lai arī Dalasas vienība guva virsroku, Porziņģis kritiski vērtēja savu sniegumu duelī ar Saboni, kurš piedalīsies NBA Visu zvaigžņu spēlē. 

"Vēlos būt paškritisks. Ar savu sniegumu aizsardzībā īsti neesmu apmierināts, jo Sabonis, spēlējot pret mani, iemeta pārāk daudz punktu," medijiem norādīja Porziņģis. 

Sabonis bija ļoti tuvu "triple-double". Viņš guva 26 punktus, izcīnīja 12 bumbas zem groziem un veica deviņas rezultatīvas piespēles.

"Esmu labā ritmā un gribu tādā garā turpināt. Domāju, ka mēs spēlējam diezgan labu basketbolu, bija laba bumbas kustība, spēlējam agresīvi," aģentūra "Associated Press" citē Porziņģa izteikumus. 

Latvijas basketbola zvaigzne iemeta sešus tālmetienus, atkārtojot savu rekordu. Pāris trīspunktu metienus viņš grozā raidīja tieši pāri Saboņa rokām. 

"Sabonis vairākkārt pret mani nospēlēja tiešām labi. Viņš veiksmīgi darbojās groza apakšā, kaut kur pussolīti es nokavēju. Par to esmu nedaudz vīlies, bet priecājos, ka izcīnījām uzvaru," skaidroja Porziņģis. 

"Mavericks" komandai savainojuma dēļ palīdzēt nevar Luka Dončičs, kurš potītes traumas dēļ varētu izlaist vēl aptuveni četras spēles. Līdera lomu Dalasas vienībā uzņēmies Porziņģis, kurš iepriekšējā mačā pret Hjūstonas "Rockets" iemeta 35 punktus. 

"Kad viņš ir "karsts", Porziņģis ir īpašs spēlētājs," glaimojoši par Porziņģi sacīja Sabonis. "Ir grūti pret viņu spēlēt, viņš ir garāks par visiem pārējiem un var pārmest bumbu pāri, kā viņš to izdarīja šodien. Viņš mums sagādāja problēmas."

"Mavericks" ar 31 uzvaru 50 spēlēs ieņem sesto vietu Rietumu konferencē, bet "Pacers" ierindojas piektajā pozīcijā Austrumu konferencē ar bilanci 31 uzvara un 19 zaudējumi.

Komentāri (106)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu