Kurucam rezultatīvs sniegums pret NBA kopvērtējuma pēdējo komandu (34)

CopyDraugiem X Whatsapp
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: AFP/SCANPIX

Latviešu basketbolists Rodions Kurucs trešdien guva 12 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē un palīdzēja Bruklinas "Nets" komandai izcīnīt uzvaru.

"Nets" savā laukumā ar rezultātu 129:88 (40:25, 28:22, 27:17, 34:24) pārspēja Goldensteitas "Warriors", izcīnot ceturto uzvaru pēdējās piecās spēlēs.

Pēc vietējā laika spēle norisinājās 5. februārī, Latvijas basketbolistam atzīmējot 22. dzimšanas dienu.

Kurucs šajā mačā laukumā pavadīja 26 minūtes un 31 sekundi, kuru laikā realizēja divus no trim divpunktu metieniem, divus no sešiem tālmetieniem un abus soda metienus. 

Tāpat viņš izcīnīja piecas atlēkušās bumbas un trīs reizes pārkāpa noteikumus. "Nets" ar Kurucu laukumā iemeta par 15 punktiem vairāk nekā ielaida.

Kurucam šosezon NBA šī bija viena no rezultatīvākajām spēlēm. Latvieša sezonas rekords ir 19 punkti, kā arī iepriekš viņš vienā no spēlēm guva 12 punktus. Pārējos mačos, kuros viņš piedalījies, cēsnieks iemetis mazāk par 10 punktiem.

"Nets" komandā rezultatīvākais ar 23 punktiem bija Kariss Leverts, kurš arī izcīnīja četras bumbas zem groziem un veica astoņas rezultatīvas piespēles. 

17 punktus iemeta pagājušās sezonas NBA trīspunktu metienu čempions Džo Heriss, kurš arī šogad piedalīsies konkursā, sacenšoties arī ar Dāvi Bertānu.

Vēl Bruklinas labā ar 16 punktiem izcēlās Gerets Templs, bet 12 punktus pievienoja Taurīns Prinss.

Traumas dēļ "Nets" komandai joprojām nevar palīdzēt vienības zvaigzne Kairijs Ērvings.

"Warriors" vienībā 17 punktus guva D'Andželo Rasels, kurš pagājušajā sezonā spēlēja "Nets" sastāvā un bija Bruklinas komandas līderis.

Šo spēli "Nets" uzvarēja pārliecinoši. "Warriors" ne reizi šajā duelī nespēja izvirzīties vadībā. Savukārt mājinieki mača gaitā iekrāja pat 44 punktu pārsvaru.

"Nets" ar 23 uzvarām 50 spēlēs ieņem septīto vietu Austrumu konferencē, bet "Warriors" ir pēdējā vietā visā līgā ar bilanci 12 uzvaras un 40 zaudējumi.

Komentāri (34)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu