Porziņģim spēlē pret "Grizzlies" salauzts deguns

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis.
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Latvijas basketbolistam Kristapam Porziņģim Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē pret Memfisas "Grizzlies" ticis salauzts deguns, sportists apstiprinājis Ziemeļamerikas medijiem pēc mača.

"Mavericks" basketbolisti trešdien ar rezultātu 107:121 savā laukumā piekāpās Memfisas "Grizzlies", bet Porziņģis guva 32 punktus, izcīnīja 12 atlēkušās bumbas, veica divas rezultatīvas piespēles, divreiz pārtvēra bumbu, bloķēja vienu metienu, trīsreiz pārkāpa noteikumus un nopelnīja lietderības rādītāju +4. 

Trešajā ceturtdaļā cīņā zem groza Džošs Džeksons netīšām ar elkoni Porziņģim pārsita degunu un latvietis uz brīdi bija spiests atstāt laukumu. 

Vēlāk liepājnieks atgriezās laukumā, bet pēc spēles ģērbtuvē žurnālistiem atklāja, ka deguns ir lauzts.

"Deguns ir lauzts. Jau teicu ārstam, ka man nav galvassāpju, jūtos labi, tāpēc man atļāva atgriezties laukumā. Ceturtdien došos pie speciālista, kas apskatīs degunu. Pēc tam lemsim par tālāko rīcību," sacīja Latvijas basketbolists.

Pēc ārsta apmeklējuma ceturtdien arī kļūs skaidrs, vai Porziņģis izlaidīs nākamo "Mavericks" spēli. Pastāv iespēja, ka viņš varētu doties laukumā ar īpašu aizsargmasku uz sejas. 

Vēl aptuveni trīs spēles "Mavericks" komandai būs jāiztiek bez līdera Dončiča, kurš dziedē potītes traumu. 

Nākamo spēli Dalasas komanda aizvadīs naktī uz sestdienu viesos pret Dāvja Bertāna un Anžeja Pasečņika (pagaidām atrodas G līgas komandas "Capital City Go-Go" rīcībā) pārstāvēto Vašingtonas "Wizarads". 

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā "Mavericks" ar 31 uzvaru 51 mačā noslīdēja uz 7. pozīciju, bet "Grizzlies" tikpat spēlēs iekrājusi 26 uzvaras, ieņemot 8. vietu.  

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu