NBA veterāns Igudala vienojas par 30 miljonu līgumu

CopyDraugiem X Whatsapp
Andrē Igudala
Andrē Igudala Foto: AP/Scanpix

Andrē Igudala piekritis 30 miljonu ASV dolāru vērtam divu gadu līguma pagarinājumam ar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubu Maiami "Het", savā "Twitter" kontā ceturtdien paziņoja ESPN apskatnieks Adrians Vojnarovskis.

36 gadus vecais Igudala un "Heat" ir vienojušies par divu gadu līguma pagarinājumu ar kopējo summu 30 miljoni ASV dolāru (27,268 miljoni eiro).

Otrais līguma gads ietver sevī kluba izvēles iespēju, kas sniedz "Heat" iespēju brīvāk rīkoties ar resursiem atalgojuma limita ietvaros.

Vojnarovskis ziņo, ka klubs vēlas pēc iespējas lielāku iespēju manevriem ar spēlētājiem 2021.gada vasarā.

Igudala trīs reizes (2015., 2017. un 2018. gadā) izcīnījis NBA čempionu titulu ar Goldensteitas "Warriors" komandu, turklāt 2015. gadā viņu atzina par finālsērijas MVP jeb vērtīgāko spēlētāju.

Tāpat ESPN apskatnieks informē, ka "Heat" veic pārrunas ar Oklahomasitijas "Thunder" par iespējamo maiņu darījumu triju komandu starpā. Lai to īstenotu, "Thunder" strādā pie līguma pagarināšanas ar Danilo Galinari.

Tikmēr "Heat" labprāt redzētu Galinari bez līguma pagarinājuma, kas ļautu atbrīvot vietu atalgojuma limitā, basketbolistam vasarā kļūstot par brīvo aģentu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu