Bļugeram zaudējums Tampā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Teodors Bļugers
Teodors Bļugers Foto: AP/Scanpix

Zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē pagājušajā naktī (Latvijas laiks) piedzīvoja Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" komanda. 

"Penguins" hokejisti viesos ar 2:4 (0:2, 1:1, 1:1) atzina Tampabejas "Lightning" pārākumu. 

Bļugers laukumā pavadīja 16:23 minūtes, no kurām 3:11 spēlēja mazākumā. Viņš izpildīja divus metienus pa vārtiem, lietoja divus spēka paņēmienus, uzvarēja 10 no 22 iemetieniem un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu. 

"Penguins" labā vārtus guva krievu zvaigzne Jevgēņijs Malkins un aizsargs Džons Marino. 

Trīsreiz Pitsburga atradās iedzinēja lomā ar vienu vārtu starpību. Punktu šim mačam pielika viens no "Lightning" līderiem krievs Ņikita Kučerovs, kurš 33 sekundes pirms spēles finālsvilpes mazākumā uzstādīja beigu rezultātu 4:2. 

Nākamo spēli "Penguins" hokejisti aizvadīs naktī uz svētdienu (Latvijas laiks), kad viesos spēkiem mērosies ar Floridas "Panthers". Pēc tam sekos četru mājas spēļu sērija. 

25 gadus vecais Bļugers šosezon piedalījies visās 53 Pitsburgas komandas spēlēs, kurās izcēlies ar 7 vārtu guvumiem un 11 rezultatīvām piespēlēm. Viņa lietderības koeficients ir +4.

Turnīra tabulas Austrumu konferences kopvērtējumā "Penguins" ar 53 mačos iekrātu 71 punktu ieņem ceturto vietu pozīciju. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu