Girgensons un Bufalo "Sabres" piekāpjas NHL vājākajai komandai

CopyDraugiem X Whatsapp
Zemgus Girgensons
Zemgus Girgensons Foto: AP/Scanpix

Latvijas uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" vienība ceturtdien piedzīvoja zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē. 

"Sabres" mājās ar 3:4 (0:2, 0:0, 3:1, 0:0, 0:1) "bullīšos" piekāpās līgas vājākajai komandai Detroitas "Red Wings", kas uzvaru nebija svinējusi deviņās spēlēs pēc kārtas.

Girgensons laukumā pabija nepilnas 12 minūtes, no kurām divas minūtes un 19 sekundes nospēlētas mazākumā. Uzbrucējs izdarīja vienu metienu pa vārtiem, pielietoja divus spēka paņēmienus un dueli noslēdza ar neitrālu lietderību.

Bufalo komandā vārtus guva Džimijs Vīzijs, Evans Rodrigess un Skots Vilsons. Detroitas komandā pirmos divus vārtus iemeta Dilans Larkins, sešas minūtes līdz spēles beigām Tailers Bertuci izrāva neizšķirtu, bet uzvaras "bullīti" iemeta Andreass Atanasiu.

Nākamo maču Bufalo aizvadīs naktī uz piektdienu (Latvijas laiks), kad slavenajā "Madison Square Garden" Ņujorkā tiksies ar "Rangers" komandu. 

26 gadus vecais Girgensons šosezon piedalījies visās 54 "Sabres" komandas regulārā čempionāta spēlēs, kurās izcēlies ar 9 vārtu guvumiem un 5 rezultatīvām piespēlēm, bet viņa lietderības koeficients ir -2. 

"Sabres" ar nopelnītiem 54 punktiem 54 dueļos Austrumu konferences kopvērtējumā ir 13. vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu