Valmieras futbola komandai pievienojas vēl divi leģionāri (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Samats Sarsenovs un Žiljēns Selestins
Samats Sarsenovs un Žiljēns Selestins Foto: VALMIERA GLASS VIA Futbols/Facebook

Latvijas futbola klubs "Valmiera Glass"/"Vidzemes Augstskola" ceturtdien savā "Twitter" lapā paziņoja par Kazahstānas un Francijas spēlētāju pievienošanos vienībai.

Valmieras klubs pirms debijas sezonas UEFA Eiropas līgā turpina audzēt muskuļus, piesaistot ārvalstu spēlētājus.

"Komandai pievienojies 23 gadus vecais uzbrucējs Samats Sarsenovs, pēc tautības kazahs, un 22 gadus vecais aizsargs francūzis Žiljēns Selestins," ceturtdien paziņoja klubs.

Sarsenovs trīs sezonas ir pavadījis Kazahstānas kluba Almati "Kairat" rindās, pēdējo no tām tiekot izīrētam virslīgas klubam "Taraz". 11 spēlēs vārtus viņam iekarot neizdevās.

Savukārt Francijas spēlētājs iepriekšējā sezonā spēlēja Beļģijas pēc spēka trešās līgas komandā Vizas URSL, 17 mačos tiekot pie viena vārtu guvuma.

Valmieras klubs sastāvu papildināja ar Gruzijas U-21 izlases pussargu Luku Silagadzi, kurš iepriekš spēlēja Rustavas "Metalurg" komandā, kurā pildīja arī kapteiņa funkcijas.

Tāpat vienība iepriekš piesaistīja arī Francijas futbolistus - Žunioru Kingu un Džošuu Kudu pievienošanos.

Tāpat Valmieras komanda iepriekš panāca vienošanos par Kristapa Liepas pāreju no "Metta" komandas. Vēlāk sastāvs tika papildināts ar diviem Ukrainas futbolistiem Mikolu Musolitinu un Andreju Kožuharu, bet trešdien savā rīcībā izdevās iegūt pieredzējušo Vitāliju Jagodinski, kurš iepriekš pārstāvēja RFS komandu.

Valmieras komanda iepriekšējā sezonā virslīgā ieņēma ceturto vietu un šogad Tamaza Pertijas vadītā komanda cīnīsies UEFA Eiropas līgas kvalifikācijā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu