"Riga" piesaista aizsargu ar 93 spēļu pieredzi Portugāles augstākajā līgā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Taloša jeb Žoao Karloss Araužu Fonseka
Taloša jeb Žoao Karloss Araužu Fonseka Foto: Riga Football Club/Facebook

Latvijas čempione "Riga" parakstījusi līgumu ar 30 gadus veco aizsargu Talošu no Portugāles, ceturtdien savā interneta mājaslapā paziņoja klubs.

Taloša jeb Žoao Karloss Araužu Fonseka, kurš spēlē kreisā aizsarga pozīcijā, ir Portugāles kluba "Famalicao" kluba audzēknis. Tajā Taloša arī uzsāka profesionālā futbolista karjeru.

2016. gada jūlijā portugālis parakstīja līgumu ar valsts spēcīgākā čempionāta klubu Porto "Boavista", kuras sastāvā triju sezonu laikā aizvadīja 93 spēles, tajās gūdams trīs vārtus un izceldamies ar četrām rezultatīvām piespēlēm.

Kopš pagājušās vasaras portugālis startēja Grieķijas superlīgā Peristeri "Atromitos" rindās, kur deviņos mačos vienreiz rezultatīvi piespēlēja.

Karjeras laikā Taloša nav nopelnījis nevienu noraidījumu, lai gan viņa rēķinā ir 46 brīdinājumi.

Trešdien par kluba galveno treneri kļuva 53 gadus vecais krievu speciālists Oļegs Kononovs, bet par vārtsargu treneri kļuvis 45 gadus vecais Rumānijas treneris Daniels Tudors.

Līdz ar to pirmās komandas treneru kolektīvā vairs nestrādās līdz diviem čempiontituliem rīdziniekus aizvedušais Mihails Koņevs un vārtsargu treneris Andrejs Piedels.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu