Medijs: Mančestras "City" ies "uz visu banku", lai iegūtu Mesi

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lionels Mesi
Lionels Mesi Foto: AFP/SCANPIX

Ambiciozais Anglijas premjerlīgas klubs Mančestras "City" ir gatavs iet "uz visu banku", lai savam sastāvam piesaistītu vienu no pēdējās desmitgades pasaules labākajiem futbolistiem argentīniešu uzbrucēju Lionelu Mesi, vēsta "The Athletic". 

Mesi visu savu profesionāļa karjeru pārstāvējis Spānijas futbola grandu "Barcelona" un tuvākajā laikā ar titulēto klubu varētu parakstīt jaunu vienošanos. Pašreizējās līgumsaistības viņam noslēgsies 2021. gada vasarā. 

Tiesa, ar jauna līguma noslēgšanu Mesi nesteidzoties. "The Athletic" vēsta, ka futbolists esot apsvēris iespēju savus spēkus izmēģināt citā komandā. Tieši "City" esot Mesi viens no pievilcīgākajiem variantiem. Šo komandu vada Hoseps Gvardiola, kura vadībā Argentīnas futbola zvaigzne jau ir spēlējis. 

Mančestras kluba īpašnieki īpaši lielas izredzes piepildīt "City" sapni, savam sastāvam piesaistot 32 gadus veco Mesi, nelolo, bet neizslēdz, ka šāda iespēja pastāv. 

"City" uzskatot, ka, ja tas nenotiks drīzumā, tad tas, visticamāk, nenotiks nekad. 

Šosezon Spānijas "La Liga" čempionātā Mesi 17 spēlēs izcēlies ar 14 vārtu guvumiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm. Abos rādītājos viņš ir turnīra līderis. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu