Ābolam un Rubīnam rezultatīvs sniegums AHL spēlēs

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Rodrigo Ābols
Rodrigo Ābols Foto: www.springfieldthunderbirds.com

Latvijas hokejists Rodrigo Ābols piektdien Amerikas Hokeja līgas (AHL) spēlē izcēlās ar gūtiem vārtiem, kamēr citā duelī Kristiāns Rubīns rezultatīvi piespēlēja, viņa komandai Toronto "Marlies" piekāpjoties Belevilas "Senators", kuru pārstāv Rūdolfs Balcers.

Springfīldas "Thunderbirds" viesos ar 1:4 (0:0, 0:1, 1:3) zaudēja Leiveli "Phantoms".

Ābols vārtus iemeta trešā perioda 19.minūtē, panākdams 1:4. Spēles laikā viņš izdarīja trīs metienus un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Uzbrucējs šosezon 25 spēlēs izcēlies ar četriem vārtu guvumiem un deviņām rezultatīvām piespēlēm.

Citā spēlē Belevilas "Senators" savā laukumā ar 7:4 (1:1, 2:3, 4:0) sagrāva Toronto "Marlies".

Uzvarētāju rindās Balcers izdarīja vienu metienu pa vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu. 

Toronto komandā savu astoto rezultatīvo piespēli šosezon nopelnīja Rubīns, kura rēķinā arī viens metiens pa vārtiem un neitrāla lietderība.

Sestdien laukumā dosies visas latviešu pārstāvētās vienības, kur vienā no mačiem vēlreiz tiksies latvieši. Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Lavālas "Rocket" tiksies ar "Senators".

"Senators" ar 66 punktiem 49 spēlēs Austrumu konferencē ieņem pirmo vietu, "Thunderbirds" ar 54 punktiem 50 spēlēs ierindojusies devītajā pozīcijā, bet vietu zemāk ar 52 punktiem 48 mačos atrodas "Rocket".

Savukārt "Marlies" 47 spēlēs iekrājusi 49 punktus, ieņemot 12.vietu starp 16 komandām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu