Skeletonists Netlaus izcīna astoto vietu pasaules čempionātā junioriem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Krists Netlaus
Krists Netlaus Foto: Manuel Steinbach/SkeletonLV/Facebook

Latvijas skeletonists Krists Netlaus sestdien Vācijas trasē Vinterbergā ieņēma astoto vietu pasaules junioru čempionātā skeletonā.

Vīriešiem dominēja vācieši. Pirmo vietu izcīnīja šosezon vairākas godalgas Pasaules kausa posmā nopelnījušais Fēlikss Keizingers, kurš par 0,38 sekundēm apsteidza Fēliksu Zeibelu, bet bronzas medaļas ieguvējs Fabians Kihlers līderim zaudēja 0,62 sekundes. Pēc pirmā brauciena gan vadībā bija Zeibels, komandasbiedru apsteidzot par sekundes simtdaļu.

Krists Netlaus pirmajā braucienā uzrādīja astoto laiku, bet otrajā bija septītais, divu braucienu summā izcīnot astoto pozīciju. Viņš no uzvarētāja atpalika 1,09 sekundes.

Elvis Veinbergs braucienos uzrādīja 15. un 12.ātrāko laiku, kas summā deva 14.pozīciju tieši divas sekundes aiz Keizingera, bet Mārtiņš Muižnieks pirmajā braucienā ierindojās 26.vietā, līderim zaudējot 1,67 sekundes, un nekvalificējās otrajam piegājienam.

Kopumā sacensībās startēja 31 sportists.

Netlaus šosezon vienu uzvaru izcīnījis Eiropas kausa sacensībās.

Sievietēm starts pasaules junioru čempionātā būs svētdien. Tajā no Latvijas sportistēm piedalīsies Endija Tērauda un Dārta Zunte.

Zunte pirms divām nedēļām Eiropas junioru čempionātā izcīnīja ceturto vietu, bet Tērauda ierindojās septītajā pozīcijā.

Abas skeletonistes janvāra otrajā pusē Siguldā svinēja dubultuzvaru Eiropas kausa posmā. Tērauda šajā sezonā Eiropas kausa posmos izcīnījusi divas uzvaras. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu