HK "Rīga" piedzīvo zaudējumu MHL spēles papildlaikā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
HK "Rīga" hokejisti
HK "Rīga" hokejisti Foto: Hk "Riga" kluba mājas lapa

Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) vienība "Rīga" svētdien piedzīvoja zaudējumu regulārā čempionāta mačā.

"Rīga" viesos ar rezultātu 3:4 (0:1, 1:2, 2:0, 0:1) pagarinājumā piekāpās Maskavas "Spartak" jaunajai maiņai.

Mājinieki ātri izvirzījās vadībā, bet otrā perioda piektajā minūtē Antons Siņegubovs izlīdzināja rezultāti. "Spartak" gan pēc pāris minūtēm atgriezās priekšā un perioda turpinājumā guva vēl vienus vārtus.

Trešā perioda viducī Siņegubovs no vārtu priekšas vienus vārtus atguva, bet minūti vēlāk pēc Denisa Fjodorova metiena ripa rikošetā atrada ceļu tīklā. Pēc 60 minūtēm komandas cīnījās neizšķirti 3:3, līdz ar to mačs turpinājās pagarinājumā, kura otrajā minūtē Jegors Maklozjans atnesa laukuma saimniekiem uzvaru.

Pirmdien abas komandas tiksies atkārtoti.

Vēl šajā izbraukumā būs spēkošanās ar Mitišču "Atlant". Lai gan šie mači ir svarīgi cīņā par izslēgšanas turnīru, uzbrucēji Emīls Ģēģeris un Jānis Švanenbergs nosūtīti uz Rīgas "Dinamo" komandu. Slimības dēļ izbraukumā nav devušies vārtsargs Jānis Voris un vēl vairāki hokejisti.

"Rīgas" hokejisti šosezon 53 spēlēs izcīnījuši 62 punktus, saglabājot astoto vietu Rietumu konferencē, tuvākos sekotājus apsteidzot tikai par punktu. "Spartak" ar 64 punktiem 55 dueļos ir pozīciju augstāk.

Par "Rīga" galveno treneri pērnvasar tika apstiprināts Raimonds Vilkoits, bet viņam asistē Aleksandrs Ņiživijs. Tikmēr par vārtsargu treneri strādā Nikolajs Žurkovs, savukārt par komandas menedžera pienākumus turpina pildīt Juris Opuļskis.

Pirmajās piecās sezonās "Rīgas" komanda spēja sasniegt MHL izslēgšanas turnīru, tomēr nākamās četras sezonas pēc kārtas vienībai gads noslēdzās jau pēc regulārā turnīra.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu