Menedžeris: Habiba un Makgregora cīņa varētu notikt vienīgi uz ielas

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Konors Makgregors un Habibs Nurmagomedovs
Konors Makgregors un Habibs Nurmagomedovs Foto: Reuters/ScanPix

Revanša cīņa starp Habibu Nurmagomedovu un Konoru Makgregoru varētu notikt vienīgi uz ielas, jo Krievijas cīkstonis nav ieinteresēts aizvadīt oficiālu dueli, intervijā ESPN norādīja menedžeris Ali Abdelazizs.

"Ultimate Fighting Championship" (UFC) cīņu šovā "UFC 246", kas janvārī notika Lasvegasā (ASV), ilgi gaidītā Makgregora atgriešanās cīņa noslēdzās jau pēc 40 sekundēm.

Jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigzne no Īrijas ātri uzveica Donaldu "Kovboju" Seroni no ASV, atgriežoties UFC pēc pusotra gada pārtraukuma.

Makgregora uzvara pār Seroni nav atstājusi iespaidu uz Nurmagomedovu, kurš joprojām nav mainījis savas domas.

"Vienīgā iespēja, ka šī cīņa varētu notikt uz ielas," sacīja Nurmagomedova menedžeris. "Makgregoram ir jāpaveic kaut kas iespaidīgs."

"Konors Makgregors ir viena no lielākajām zvaigznēm tikai tamdēļ, ka viņš ir viens no lielākajiem neliešiem," uzskata Abdelazizs.

31 gadu vecais Nurmagomedovs ir UFC čempions svara kategorijā līdz 70 kilogramiem. Viņš karjerā ir nepārspēts - 28 uzvaras 28 cīņās.

Makgregors, kuram arī ir 31 gads, karjerā izcīnījis 22 uzvaras un cietis 4 zaudējumus, tostarp 2018. gadā arī pret Nurmagomedovu.

Nurmagomedovam nākamā cīņa paredzēta 18. aprīlī Bruklinā (Ņujorka, ASV). Viņam pretī stāsies amerikānis Tonijs Fergusons. Šis duelis kopš 2015. gada dažādu iemeslu dēļ četras reizes tika atcelts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu