Šķēle gūst 14 punktus "Kalev"/"Cramo" zaudējumā Krasnojarskā (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Aigars Šķēle
Aigars Šķēle Foto: Hendrik Osula

Latviešu basketbolists Aigars Šķēle pirmdien guva 14 punktus Vienotās līgas spēlē, taču Roberta Štelmahera un Akseļa Vairoga vadītā Tallinas "Kalev"/"Cramo" komanda Krasnojarskā zaudēja.

"Kalev"/"Cramo" viesos ar 73:86 (26:22, 11:18, 18:30, 18:16) piekāpās Krasnojarskas "Jeņisej".

Šķēle spēlēja 31 minūti un desmit sekundes, kuru laikā realizēja četrus no deviņiem divpunktu metieniem un divus no trim tālmetieniem.

Viņa kontā arī sešas atlēkušās bumbas, piecas rezultatīvas piespēles, viena kļūda, četras piezīmes, trīs izprovocēti noteikumu pārkāpumi un efektivitātes koeficients 18.

Tallinas komandā Šķēle bija rezultatīvākais, bet mājiniekiem 17 punktus guva Garlons Grīns, izcīnot arī sešas atlēkušās bumbas zem groziem.

Citā mačā Maskavas CSKA viesos ar 95:72 (19:22, 24:8, 29:23, 23:19) pārspēja Nursultanas "Astana".

Jānis Strēlnieks 20 minūtēs un 36 sekundēs guva trīs punktus, realizējot vienu no trim tālmetieniem, bet garām raidot visus trīs divpunktu metienus.

Viņa kontā arī divas atlēkušās bumbas, četras rezultatīvas piespēles, divas kļūdas un trīs piezīmes, kā arī efektivitātes koeficients divi.

Uzvarētāju rindās 27 punktus sameta Maiks Džeimss, kuram arī piecas rezultatīvas piespēles, bet mājiniekiem 18 punkti un septiņas atlēkušās bumbas Dušanam Rističam.

CSKA ar bilanci 13-4 ieņem otro vietu līgā, kamēr "Astana" ar sešām uzvarām 15 spēlēs dala 9.-11.vietu.

"Kalev"/"Cramo" ar septiņiem panākumiem 16 cīņās tagad dala piekto līdz septīto vietu ar saviem šodienas pretiniekiem un Permas "Parma", ko pārstāv Mareks Mejeris.

Šajā Vienotās līgas sezonā regulārajā turnīrā startē 13 komandas, aizvadot divu apļu turnīru un pēc tam astoņām labākajām kvalificējoties "play-off" cīņām. Turnīrā startē deviņas Krievijas komandas, kā arī pa vienai vienībai no Igaunijas, Baltkrievijas, Kazahstānas un Polijas. Salīdzinot ar iepriekšējo sezonu, turnīrā nepiedalās "VEF Rīga" komanda.

Iepriekšējā sezonā par čempioniem tika kronēti Maskavas CSKA basketbolisti, kuri finālsērijā ar 3-0 pārspēja "Himki" vienību. CSKA basketbolisti Vienotajā līgā triumfējuši astoņas sezonas pēc kārtas.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu