Kobes sieva: Nespēju pieņemt, ka viņi aizgāja vienlaikus (5)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Helikoptera avārijā bojā gājušā basketbolista Kobes Braienta sievai Vanesai ir ļoti grūti pieņemt, ka zaudējusi vīru un meitu vienlaikus. Viņas prāts to atsakās saprast. 

"Es negribīgi izteicu savas sajūtas vārdos. Manas prāts atsakās saprast, ka Kobes un Džiannas vairs nav. Nespēju pieņemt, ka viņi aizgāja vienlaicīgi," savā "Instagram" profilā raksta Vanesa Braienta. "It kā mēģinu tikt galā ar Kobes prombūtni, bet mans ķermenis atsakās atzīt, ka Džianna nekad pie manis neatgriezīsies. Tas šķiet tik nepareizi. Kāpēc es varu mosties katru rītu, bet manai meitai šādas iespējas vairs nav? Esmu tik dusmīga. Viņai bija viss, lai vēl dzīvotu. Bet man jābūt spēcīgai attiecībā uz trim meitām."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanessa Bryant ? (@vanessabryant) on

Braientam un Vaneisai bija četras meitas.

Helikoptera avārijā kopumā gāja bojā deviņi cilvēki. Avārijas apstākļi aizvien tiek izmeklēti. Tās cēloņu izmeklēšana varētu prasīt apmēram gadu, iepriekš vēstīja ASV Nacionālā transporta drošības padome (NTSB). 

"Esmu nikna, jo neesmu kopā ar Kobi un Džiannu, bet esmu pateicīga, ka esmu kopā ar Natāliju, Bianku un Kapriju. Apzinos, ka mans stāvoklis ir normāls. Sērošanas procesa daļa. Es tikai gribēju padalīties ar kādu, kurš arī piedzīvojis līdzīgu traģēdiju. Tikai vēlos, lai viņi visi būtu šeit un šis murgs ātrāk beigtos." 

"Sikorsky S-76" helikopters miglainos laikapstākļos janvāra izskaņā avarēja kalnos netālu no Kalabasas pilsētas Kalifornijā. 

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu