Smirnova vārti neglābj "Servette" no zaudējuma NLA čempionātā

CopyDraugiem X Whatsapp
Deniss Smirnovs
Deniss Smirnovs Foto: KEYSTONE/MARCEL BIERI

Latvijas hokejists Deniss Smirnovs otrdien Šveices augstākās hokeja līgas (NLA) spēlē izcēlās ar gūtiem vārtiem, taču tas neglāba viņa pārstāvēto komandu Ženēvas "Servette" no zaudējuma.

"Servette" viesos ar 1:2 (0:1, 0:1, 1:0) piekāpās "Davos".

Smirnovs laukumā pavadīja 16 minūtes un 11 sekundes, no kurām divas minūtes un 49 sekundes viņš nospēlēja vairākumā. Uzbrucējs vārtus guva trešā perioda 16.minūtē, sadeldējot rezultāta starpību līdz minimumam (1:2). Tāpat viņš izdarīja trīs metienus pa vārtiem, uzvarēja divos no septiņiem iemetieniem un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Latvijas hokejists savā debijas sezonā NLA čempionātā 42 spēlēs izcēlies ar septiņiem vārtiem un 11 rezultatīvām piespēlēm.

Citā spēlē pamatīgu zaudējumu piedzīvoja Toma Andersona un Ivara Punnenova pārstāvētā Langnau "Tigers", kas viesos ar 3:7 (0:3, 1:1, 2:3) zaudēja Rapersvīles "Jona Lakers".

Punnenovs savas komandas vārtos aizvadīja visu spēli un noķēra 27 no 34 metieniem, atvairīdams 79,41% raidījumu.

Tikmēr Andersons laukumā pavadīja sešas minūtes un 53 sekundes, kuru laikā izpildīja divus metienus pa vārtiem un maču noslēdza ar neitrālu lietderību.

Savukārt Ronalds Ķēniņš nebija "Laussane" komandas pieteikumā, kas viesos ar 0:3 (0:1, 0:0, 0:2) piekāpās čempionāta līdervienībai "Zug".

Iepriekšējā "Laussane" spēlē Ķēniņš devās laukumā.

"Servette" ar 73 punktiem 44 spēlēs ieņem ceturto vietu, "Laussane" 42 dueļos iekrājusi 65 punktus, kas ļauj ieņemt sesto pozīciju, savukārt "Tigers" ar 57 punktiem 43 mačos ierindojas desmitajā vietā, kas sezonas beigās nozīmēs atvadīšanos no spēcīgākā valsts čempionāta.

Lai saglabātu vietu NLA čempionātā, komandām sezona jānoslēdz ne zemāk kā astotajā vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu