"Fuchse" sporta direktors: Krištopāna iegūšana ir viens no labākajiem darījumiem kluba vēsturē

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Vācijas bundeslīgas kluba Berlīnes "Fuchse" sporta direktors Štefans Krečmars neslēpj gandarījumu, ka komandai izdevies piesaistīt Latvijas handbola zvaigzni Daini Krištopānu. 

29 gadus vecais Latvijas izlases līderis 2019./2020. gada sezonu noslēgs "Fuchse" sastāvā, bet līdz šim viņš pārstāvēja Ziemeļmaķedonijas vienību Skopjes "Vardar".

Krištopāns "Fuchse" rindās varēs spēlēt bundeslīgas čempionātā, kurā Berlīnes komanda šosezon uzvarējusi 22 no 34 spēlēm un ieņem ceturto vietu.

Berlīnes komandas mērķis ir cīnīties par pirmajām divām vietām bundeslīgā, kas dotu ceļazīmi uz nākamās sezonas EHF Čempionu līgas turnīru. 

"Ar Daiņa pievienošanos esam izveidojuši sastāvu, ar kādu varam par to pacīnīties. Šis ir viens no labākajiem darījumiem kluba vēsturē," vienības mājas lapā uzsver kluba sporta direktors Štefans Krečmars.

Krištopāns šajā sezonā Čempionu līgā guvis 42 vārtus. Viņš bija Latvijas izlases līderis šī gada Eiropas čempionātā, kur trīs mačos izcēlās ar 21 precīzu metienu.

"Tas ir lielisks notikums. Mēs uzvarējām cīņā par tik pasaules klases spēlētāju "Fuchse" komandai," sacīja vienības direktors Bobs Hanings. 

"Ceram, ka ar Daiņa pievienošanos varēsim sasniegt kluba nospraustos mērķus," turpināja Krečmars.

Kopš 2017./2018.gada sezonas Krištopāns spēlēja "Vardar" komandā, ar kuru pērn kļuva par Eiropas Handbola federācijas (EHF) Čempionu līgas uzvarētāju. Sākot ar nākamo sezonu, latvietis pārstāvēs Francijas grandu Parīzes "Saint-Germain" (PSG).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu