Bertāns sekmē Vašingtonas uzvaru Ņujorkā (100)

CopyDraugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: Reuters/ScanPix

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns trešdien guva 16 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē un palīdzēja Vašingtonas "Wizards" komandai izcīnīt uzvaru. Otrs latviešu basketbolists "Wizards" sastāvā Anžejs Pasečņiks šoreiz nespēlēja.

"Wizards" viesos ar rezultātu 114:96 (25:24, 21:26, 31:23, 37:23) pārspēja Ņujorkas "Knicks", izcīnot piekto uzvaru pēdējos septiņos mačos.

Bertāns šajā mačā laukumā pavadīja 30 minūtes un vienu sekundi, kuru laikā realizēja divus no trim divpunktu metieniem, divus no sešiem tālmetieniem un sešus no septiņiem soda metieniem.

Tāpat viņš izcīnīja divas atlēkušās bumbas, veica divas rezultatīvas piespēles, pārtvēra divas bumbas, bloķēja vienu metienu, pieļāva divas kļūdas un vienu reizi pārkāpa noteikumus.

"Wizards" ar Bertānu laukumā iemeta par 13 punktiem vairāk nekā ielaida. Rūjienieša +13 bija trešais labākais +/- rādītājs Vašingtonas komandā.

Rezultatīvākais "Wizards" komandā ar 30 punktiem bija Bredlijs Bīls, kurš arī izcīnīja divas bumbas zem groziem un veica trīs rezultatīvas piespēles.

"Knicks" vienībā 21 punktu guva Džūljess Rendls, kurš izcīnīja ar 13 atlēkušās bumbas. Vēl 19 punktus iemeta Elfrīds Peitons.

Pēc pirmā puslaika "Wizards" bija iedzinējos ar rezultātu 46:50, bet pēc trešās ceturtdaļas Vašingtonai jau bija +4 vadība (77:73).

Izšķirošo izrāvienu "Wizards" veica ceturtajā ceturtdaļā, izcīnot kārtējo uzvaru šo komandu duelī. Vašingtona uzvarējusi 11 no pēdējām 12 spēlēm "Knicks" mājas spēļu arēnā "Madison Square Garden".

"Wizards" ar 20 uzvarām 53 spēlēs ieņem devīto vietu Austrumu konferencē, bet "Knicks" ierindojas 13. pozīcijā Austrumos ar 17 panākumiem 55 mačos.

Komentāri (100)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu