T.Dukurs uzrāda labākos rezultātus pirmajos treniņbraucienos Siguldā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Viesturs Lācis/bobslejs.lv

Latvijas skeletonists Tomass Dukurs uzrādījis labākos rezultātus pirmajos treniņbraucienos Siguldas trasē, kur šajā nedēļas nogalē notiks Pasaules kausa posms, kas vienlaikus būs arī Eiropas čempionāts.

(Papildināts plkst. 16.58 ar rezultātiem no treniņbraucieniem ceturtdien, 13. februārī.)

Pirmajā treniņbraucienu sesijā Tomass Dukurs abos braucienos bija ātrākais ar rezultātiem 50,62 un 51,23 sekundes.

Savukārt viņa brālis Martins Dukurs treniņbraucienos ierindojās 4. un 2. vietā. Otrajā treniņbraucienā Martins zaudēja Tomasam nieka 0,01 sekundi.

Pirmajā treniņbraucienā otrais ātrākais bija olimpiskais čempions Sunbins Juns no Dienvidkorejas, bet trešais bija Ņikita Tregubovs no Krievijas.

Otrajā treniņbraucienā uzreiz aiz brāļiem Dukuriem trešajā pozīcijā ierindojās Markuss Vaijats no Lielbritānijas, finišējot tikai 0,03 sekundes lēnāk nekā Tomass.

Foto: bobsleja un skeletona elite gatavojas mačiem Siguldas trasē

Arī ceturtdien abos treniņbraucienos ātrākais bija Tomass Dukurs, bet Martins Dukurs ierindojās 2. un 3. pozīcijā (+0,11 un +0,15 sekundes).

Savukārt Ņikita Tregubovs no Krievijas uzrādīja 3. un 2. rezultātu (+0,29 un +0,06 sekundes.

Pēc sacensībām Siguldā noslēgsies 2019./20. gada Pasaules kausa izcīņa. Sezonas kopvērtējuma līderis pēc septiņiem posmiem ir Martins Dukurs ar 1440 punktiem.

Viņam tuvākais sekotājs ir Krievijas skeletonists Aleksandrs Tretjakovs ar 1419 punktiem, bet trešajā vietā ierindojas dienvidkorejietis Sunbins Juns ar 1381 punktiem.

Tomass Dukurs ar 1104 punktiem atrodas septītajā pozīcijā.

Sieviešu skeletona sacensībām Siguldas trasē gatavojas arī 22 gadus vecā Endija Tērauda, kurai tā būs debija Pasaules kausā un Eiropas čempionātā pieaugušajiem.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu