Girgensona "Sabres" pārspēj "Blue Jackets" ar Kivlenieku vārtos

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Matīss Kivlenieks
Matīss Kivlenieks Foto: AP/Scanpix

Uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā pār Elvja Merzļikina un Matīsa Kivlenieka pārstāvēto Kolumbusas "Blue Jackets" pagājušajā naktī (Latvijas laiks) izcīnīja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres". 

"Sabres" hokejisti savā laukumā 16 923 cilvēku klātbūtnē svinēja uzvaru ar 4:3 papildlaikā, sagādājot "Blue Jackets" komandai trešo zaudējumu pēc kārtas. 

Par Kolumbusas vārtu drošību gādāja Kivlenieks, kurš atvairīja 23 metienus jeb 85,2%. 

Merzļikins palika rezervē. 

Girgensons spēlēja 16:02 minūtes, kuru laikā veica vienu metienu pa vārtiem, bloķēja vienu pretinieka mesto ripu, lietoja vienu spēka paņēmienu, zaudēja vienīgajā iemetienā un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu. 

Divus vārtus uzvarētāju labā guva zviedru uzbrucējs Viktors Olofsons, kurš savai komandai nodrošināja uzvaru papildlaika trešajā minūtē. Viņš tika nosaukts par mača spožāko zvaigzni. "Sabres" līderis Džeks Aikels atzīmējās ar 1+2. 

Kivlenieks aizvadīja savu trešo maču NHL karjerā. Viņa kontā ir viena uzvara.

Uzbrucējs Girgensons šosezon piedalījies visās 58 "Sabres" spēlēs, kurās atzīmējies ar 10 vārtiem, piecām rezultatīvām piespēlēm, bet viņa lietderības koeficients ir neitrāls.  

Kolumbusa nākamo spēli aizvadīs naktī uz sestdienu (Latvijas laiks), kad uzņems Ņujorkas "Rangers", bet Bufalo naktī uz pirmdienu savā laukumā laukumā spēkiem mērosies ar Toronto "Maple Leafs". 

"Blue Jackets" ar 71 punktu 58 spēlēs Austrumu konferencē ieņem sesto pozīciju, bet "Sabres" ar 60 punktiem 58 dueļos ir 13. vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu