Pieciem Nurmagomedova MMA kluba cīkstoņiem piespriests cietumsods (9)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Pieciem cīkstoņiem no Maskavas jauktās cīņas mākslas (MMA) kluba "MMA Eagles", kurš pieder pašreizējam UFC čempionam Habibam Nurmagomedovam, ir piespriests 20 mēnešu cietumsods, vēsta Krievijas mediji. 

Tiek ziņots, ka 2017. gadā kluba cīkstoņi uzbruka Krievijas sambo čempionāta uzvarētājam Šamilam Kuramagomedovam. Pēc izmeklētāju versijas, cīkstoņi un viņu treneris Fēlikss Urudževs, kurš ir četrkārtējs Krievijas čempions, gribējuši nogalināt sambo cīkstoni. Slepkavību esot pasūtījis oligarhs Zijavudins Magomedovs.

Izmeklēšanā tiek apgalvots, ka Magomedovs uzaicinājis cīkstoņus piedalīties noziedzīgā shēmā, lai sagrābtu Mahačkalas tirdzniecības ostu, bet Kuramagomedovs atteicies, tāpēc viņi nolēmuši viņu nogalināt, lai atbrīvotos no nevajadzīga liecinieka.

Plāns gan neizdevās, jo to slepkavības mēģinājumu izjaukuši garāmgājēji. Apsūdzībai nav izdevies pierādīt slepkavības motīvu, un Dorogomilovskas tiesa cīkstoņiem piesprieda 20 mēnešu cietumsodu par vidēji smaga miesas bojājuma nodarīšanu.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu