"Liepājas" basketbolisti zaudē jau devīto spēli pēc kārtas

CopyDraugiem X Whatsapp
"Liepājas" kluba galvenais treneris Braņislavs Vičentičs.
"Liepājas" kluba galvenais treneris Braņislavs Vičentičs. Foto: facebook.com

"Liepājas" komanda piektdien "Pafbet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas (LIBL) regulārā čempionāta mačā viesos ar 80:89 (20:21, 14:24, 24:22, 22:22) piekāpās Jura Umbraško vadītajai Rakveres "Tarvas" vienībai, ciešot devīto neveiksmi pēc kārtas.

"Liepājas" komandā piektdien latviešu basketbolisti palika serbu ēnā. Viesiem rezultatīvākais ar 24 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām bija Eds Sinadinovičs-Stojiļkovičs, līdz "triple-double" gandrīz aizsniedzās Stefans Sinovecs, kurš guva 15 punktus, izcīnīja deviņas bumbas zem groziem un veica 11 rezultatīvas piespēles, bet 17 punkti un trīs bloķēti metieni bija Radoslava Pekoviča kontā.

Uzvarētājiem 32 punktus guva Egerts Hallers.

Liepājnieki ar četrām uzvarām 22 spēlēs ieņem 14.vietu līgā 15 komandu konkurencē, bet Rakveres basketbolisti ar bilanci 12-10 noenkurojušies septītajā vietā.

Liepājnieki uzvaru nav izjutuši kopš 4.decembra, kad savā laukumā pieveica "Tartu Universitāti", pēc tam piedzīvojot deviņus zaudējumus, no kuriem divi ciesti pagarinājumā.

Rakveres vienība gan pēdējā spēlē piedzīvoja zaudējumu viesos pret līdervienību "Ogri" ar 85:112, taču no pēdējām septiņām spēlēm uzvarējusi piecās.

Pirmajā spēlē "Tarvas" uzvarēja viesos ar 81:65.

"Valga-Valka"/"Maks&Moorits" neizmaksāto algu dēļ šodien boikotēja spēli ar Tallinas "Kalev"/TLU, tādējādi pierobežas pilsētu vienība saņēmusi tehnisko zaudējumu ar 0:20.

Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas čempionātā 2019./20.gada sezonā piedalās 15 komandas - septiņas Latvijas vienības - "Ventspils", "VEF Rīga", "Ogre", "Jūrmala"/"Betsafe", "Latvijas Universitāte", "Valmiera Glass"/"Vidzemes Augstskola" un "Liepāja", kā arī astoņas Igaunijas komandas - Tallinas "Kalev"/"Cramo", "Tartu Universitāte", Raplas "Avis Utilitas", Tallinas "Taltech", Pērnavas "Sadam", "Valga-Valka"/"Maks&Moorits", Tallinas "Kalev"/TLU un Rakveres "Tarvas".

No 27.septembra līdz 2020.gada 22.martam komandas sacentīsies divu apļu turnīrā. Astoņas labākās kvalificēsies ceturtdaļfinālam, kur sacentīsies sērijās līdz divām uzvarām. Līgas čempionus noskaidros "Final 4" turnīrā 3. un 4.aprīlī, pēc tam notiks abu valstu čempionātu izslēgšanas turnīri.

Pirmajā Latvijas un Igaunijas apvienotās līgas turnīrā 2018./2019.gada sezonā 15 komandu konkurencē gan pamatturnīrā, gan "Final 4" uzvarēja "Ventspils".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu