Ķēniņš nerealizē "bullīti" komandas zaudējumā NLA čempionātā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ronalds Ķēniņš
Ronalds Ķēniņš Foto: Lausanne Hockey Club/Facebook

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Ronalds Ķēniņš piektdien Šveices augstākās hokeja līgas (NLA) spēlē nerealizēja "bullīti", viņai pārstāvētajai vienībai "Laussane" piedzīvojot zaudējumu.

"Laussane" mājās ar 2:3 (0:0, 0:1, 2:1, 0:0, 0:1) zaudēja "Lugano".

Ķēniņš laukumā pavadīja 19 minūtes un 48 sekundes, no kurām deviņas sekundes nospēlēja mazākumā, bet vēl 21 sekundi vairākumā. Viņš spēles laikā izdarīja divus metienus, bloķēja trīs raidījumus un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu. 

Latvijas hokejistam "bullīšu" sērijā tika uzticēts ceturtais piegājiens, bet viņš nespēja izmantot savu iespēju un neizvirzīja vadībā "Laussane", kas nākamajā kārtā vēlreiz bija neprecīza, bet viesi guva vārtus un svinēja panākumu.

Ķēniņš iepriekšējā spēlē nepiedalījās, bet kopumā šosezon viņa rēķinā 37 mači, kuros gūti četri vārti un iekrātas 15 rezultatīvas piespēles.

Sestdien NLA čempionātā laukumā dosies visas trīs latviešu pārstāvētās komandas. Ivara Punnenova un Toma Andersona Langnau "Tigers" tiksies ar Cīrihes "Lions", Sandis Smons un Deniss Smirnovs viesosies pie "Lugano", bet Ķēniņa vienība spēkosies ar "Ambri-Piotta".

"Servette" ar 73 punktiem 44 spēlēs ieņem ceturto vietu, pozīciju zemāk ar 66 punktiem 43 mačos atrodas "Laussane", bet "Tigers" tikpat spēlēs tikusi pie 57 punktiem. Langnau komanda atrodas četru punktu attālumā no astotās vietas, kas ļautu saglabāt vietu NLA čempionātā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu