Ankipāns: Domāju, ka skatītājiem šī spēle noteikti patika (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ģirts Ankipāns
Ģirts Ankipāns Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Rīgas "Dinamo" hokejisti labi un rezultatīvi sāka spēli, taču mača vidū pārliecība par saviem spēkiem pārauga pašpārliecinātībā, ko izmantoja pretinieks, pēc Rīgas komandas zaudējuma divu "Dinamo" vienību cīņā Kontinentālās hokeja līgas mačā preses konferencē skaidroja rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

Rīgas "Dinamo" mājās ar 6:7 (5:2, 0:3, 1:1, 0:1) papildlaikā zaudēja Maskavas "Dinamo", kuras rindās spēlēja Miks Indrašis.

Latvijas vienībai tas bija jau 13.zaudējums pēc kārtas.

Rīdzinieku labā divus vārtus guva Gints Meija, pa vieniem - Lauris Dārziņš, Mareks Djaloga, Sergejs Gimajevs un Kārters Eštons. Tikmēr maskaviešu rindās divas rezultatīvas piespēles nopelnīja Indrašis.

"35.gadu strādāju par treneri un nekad vēl pirmo periodu ar 2:5 nebiju zaudējis. Tomēr viss dzīvē kaut kad gadās pirmoreiz," pēcspēles komentāru ar mača izcilo vietu viņa biogrāfijā uzsāka Maskavas "Dinamo" vienības galvenais treneris Vladimirs Krikunovs. "Puiši ir malači, ka otrajā periodā saņēmās un izlīdzināja rezultātu, spēja papildlaikā iemest vārtus un uzvarēt šo spēli."

"Mums desmit dienas bija pārtraukums. Trenējāmies, gatavojāmies un brīdinājām, ka Rīgas "Dinamo" šodien spēlēs labi, jo viņiem savā laukumā šosezon atlikušas vien divas spēles. Tomēr šī informācija līdz viņiem nenokļuva. Pamodināja pieci ielaistie vārti, un sākām spēlēt," piebilda bijušais oriģinālā Rīgas "Dinamo" aizsargs Krikunovs.

"Domāju, ka skatītājiem šī spēle noteikti patika. Pozitīvais ir tas, ka mēs guvām daudz vārtu, bet nav patīkami zaudēt šāda veida spēles. Labi sākām maču, aizvadījām to ar lielu pārliecību par saviem spēkiem un veidojām labus vārtu gūšanas momentus," pēc spēles teica Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

"Pagrieziena punkts varētu būt otrā perioda vidus, kad mums bija ļoti labs vārtu gūšanas moments. Tad varēja redzēt, ka pārliecība par saviem spēkiem pāriet pašpārliecinātībā, spēlēšanās ar pretinieku," uz pārmaiņām spēles ritējumā norādīja treneris. "Tajā brīdī vajadzēja likt vārtos sesto "golu", un es domāju, ka spēle būtu beigusies. Diemžēl tik meistarīgs pretinieks ātri izmantoja savus vārtu gūšanas momentus."

Pie pozitīvā treneris uzskaitīja daudzos sestdien gūtos vārtus, kā arī jau trešo spēli pēc kārtas izmantotu vairākumu. Tāpat viņš minēja, ka priekšā ir pēdējā mājas spēle, kurā būtu jāpārtrauc 13 zaudējumu sērija.

Rīgas "Dinamo" ar 35 punktiem 57 mačos ieņem pēdējo 12.vietu Rietumu konferencē, kamēr Maskavas vienība ar 77 punktiem ir ceturtā.

Pēc šī dueļa rīdziniekiem pēdējā mājās spēle šajā sezonā ar Jekaterinburgas "Avtomobilist".

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu