NHL spēles zem klajas debess rīkotāji saņem kritikas viļņus

CopyDraugiem X Whatsapp
Stadions Kolorādospringsā, kurā notika NHL spēle starp Kolorādo "Avalanche" un Losandželosas "Kings".
Stadions Kolorādospringsā, kurā notika NHL spēle starp Kolorādo "Avalanche" un Losandželosas "Kings". Foto: USA Today Sports/Scanpix

Lielu kritikas devu no skatītājiem saņēmuši Nacionālās hokeja līgas (NHL) mača zem klajas debess Kolorādospringsā rīkotāji, jo spēles apmeklētājiem nācies stāvēt milzu rindās, gaidīt sastrēgumos, kā arī neesot bijis padomāts par sēdvietu izvietojumu.

Spēle, kurā Losandželosas "Kings" ar 3:1 izbraukumā uzvarēja Kolorādo "Avalanche", bija viena no NHL "Stadium Series" seriāla cīņām.

Mačs skatītājiem nelika vilties, bet spēles rīkotāji gan. "Falcon" stadiona apkārtne esot stratēģiski svarīgs objekts, tāpēc tā teritorijā tiek veikti pastiprināti drošības pasākumi.

Stadions atrodas ASV Gaisa spēku akadēmijas teritorijā, tāpēc nav ikdienišķa sporta būve. NHL spēli klātienē vēroja vairāk nekā 40 tūkstoši cilvēku, turklāt visiem bija gan jāiekļūst stadionā, gan pēc mača jātiek mājās.

Uz stadiona teritoriju nedodas taksometri, tāpēc daudzi pēc spēles esot apjukuši, nesaprotot, kā nokļūt mājās.

Jau ceļā uz spēli esot bijuši milzīgi sastrēgumi, jo atbildīgajiem dienestiem nācās operatīvi salabot bedres, kad bija izveidojušās un braucamās daļas.

Daudziem nācās savus spēkratus novietot vairākus kilometrus no stadiona, tad doties uz spēli kājām, nokavējot mača sākumu.

Rindas uz labierīcībām esot bijušas tik garas, ka kāroto atvieglojumu ķermenim nācies gaidīt pat stundu. Ātri esot beigušies arī stadionā esošo tirgotāju alus un uzkodu krājumi.

Kādam skatītājam, kurš par ieejas biļeti bija samaksājis 350 ASV dolāru, nācās samierināties ar visai ierobežotu redzamību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu