NHL spēles laikā samaņu zaudējušais Boumīsters atgriezies Sentluisā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Džejs Boumīsters
Džejs Boumīsters Foto: AP/Scanpix

Pagājušajā nedēļā Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē saļimušais aizsargs Džejs Boumīsters atgriezies Sentluisā, lai turpinātu atveseļošanos.

NHL spēle starp Anaheimas "Ducks" un Sentluisas "Blues" vienībām pagājušajā otrdienā tika pārtraukta pirmajā periodā, jo uz rezervistu soliņa pēkšņi saļima viens no viesu hokejistiem, 36 gadus vecais Boumīsters.

Pieredzējušais aizsargs aizvadīja maiņu un devās uz rezervistu soliņa, kur īsi pēc tam saļima un laukumu pameta uz nestuvēm.

Hokejistam, atrodoties uz soliņa, uz brīdi apstājās sirds, taču mediķi ar defibrilatora palīdzību viņu atgrieza pie samaņas.

"Vēlos pateikties abu komandu treneriem, "Ducks" medicīniskajam personālam un "UCI Medical Center" slimnīcas darbiniekiem par ātro rīcību. Šajā laikā mūsu ģimene ir jutusi atbalstu no NHL un Sentluisas pilsētas. Jūsu rūpes ļāvušas mums būt mierīgiem šajā procesā. Svētdienas vakarā es atgriezos Sentluisā, kur turpināšu atveseļošanos," teikts hokejista paziņojumā.

Boumīsters savā 17. NHL sezonā laukumā devies 56 spēlēs, kurās guvis vienus vārtus, veicis astoņas rezultatīvas piespēles un iekrājis pozitīvu lietderības koeficientu +6.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu