"Rīgas" hokejisti "bullīšos" cieš zaudējumu MHL mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
HK "Rīga" hokejisti
HK "Rīga" hokejisti Foto: Kaspars Volonts/hkr.lv

"Rīgas" komanda otrdien cieta zaudējumu Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) spēlē, taču saglabāja vietu "play-off" zonā.

"Rīga" savā laukumā ar 2:3 (0:0, 2:1, 0:1, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās Sanktpēterburgas "SKA-Varjagi" hokejistiem.

Otrā perioda trešajā minūtē "Rīga" nonāca iedzinējos, bet trešdaļas vidū Bulats Gaļimovs pēc ieslidošanas pretinieku aizsardzības zonā raidīja ripu caur vārtsarga kājsargiem. Vēlāk, piecas minūtes pirms perioda beigām, Patriks Zabusovs vairākumā no tuvas distances ar metienu pāri vārtsarga plecam ieguva mājiniekiem vadību. 

Septiņas minūtes pirms pamatlaika beigām viesi izlīdzināja rezultātu, un, turpinājumā vārtus negūstot, mačs turpinājās pagarinājumā. Arī tajā nevienai no komandām neizdevās raidīt ripu tīklā, līdz ar to mača uzvarētāji tika noskaidroti pēcspēles metienu sērijā. Tajā latvieši nevienu no saviem "bullīšiem" nerealizēja un cieta zaudējumu.

Pirmdien rīdzinieki uzvarēja ar 2:0. "Rīga" ceturtdien un piektdien savā laukumā uzņems Sanktpēterburgas "Dinamo".

"Rīgas" hokejisti šosezon 58 spēlēs izcīnījuši 67 punktus, ieņemot astoto vietu Rietumu konferencē. Devītajā vietā esošajai Čehovas "Russkie Vitjazi" ir par punktu mazāk, taču vairāk uzvaru pamatlaikā.

Par "Rīga" galveno treneri pērnvasar tika apstiprināts Raimonds Vilkoits, bet viņam asistē Aleksandrs Ņiživijs. Tikmēr par vārtsargu treneri strādā Nikolajs Žurkovs, savukārt par komandas menedžera pienākumus turpina pildīt Juris Opuļskis.

Pirmajās piecās sezonās "Rīgas" komanda spēja sasniegt MHL izslēgšanas turnīru, tomēr nākamās četras sezonas pēc kārtas vienībai gads noslēdzās jau pēc regulārā turnīra.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu